Verné srdiečka
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 130 °C  | 
 
 Postup- Na dosku preosejeme práškový cukor, pridáme nastrúhanú čokoládu, mandle, mleté korenie a bielok. Primiešame
marmeládu podľa chuti a zapracujeme to do cesta. Ak je cesto príliš riedke, môžeme pre zahustenie pridať strúhané mandle a práškový cukor. 
 - Cesto vyvaľkáme na 3 mm hrubý plát, z ktorého vykrajujeme srdiečka. Preložíme ich na papierom vyložený plech a potrieme bielkom. Vložíme  do rúry rozohriatej na 130 stupňov Celzia a pomaly sušíme asi 20 minút. 
 - Usušené srdiečka obaľujeme v práškovom cukre a na doske ich necháme úplne vychladnúť. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |