Včera sme boli na medvedí cesnak a rozhodla som sa skúsiť niečo nové. A keďže sa to doma stretlo s veľkým ohlasom, posúvam recept Zobraziť celý popisVčera sme boli na medvedí cesnak a rozhodla som sa skúsiť niečo nové. A keďže sa to doma stretlo s veľkým ohlasom, posúvam recept ďalej.
príprava
na 200 °C
Suroviny
koľko zvýšilo staršieho - alebo podľa chute |
|
na každý kúsok chlebíka jeden až dva plátky |
|
na každý kúsok chlebíka jeden až dva plátky |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Chlebík som z jednej strany opiekla nasucho. Vymastila som plech troškou oleja a nechala rozohriať rúru. Na opečenú stranu chlebíka som poukladala plátky šunky. Na ňu som hojne nasypala na drobno nakrájaný medvedí cesnak - my ho máme radi, takže ozaj hojne. Vrch som prikryla plátkami syra - použila som tehlu fit, ale zrejme sa dá použiť každý tvrdý syr - takže podľa chuti. Chlebíky som poukladala na plech a šup s nimi do rúry. Nechala som vo vnútri len kratúčko - tak, aby sa roztopil syr. Jedli sme to ešte teplé - a bolo to fantastické jedlo. Takže dobrú chuť.
viac ako zmrazenie sa mi páči dajaanin spôsob, takto si ja robím
bazalku, ktorú používam všade tam, kde idú rajčiny. Vdaka .Ukladám do MKK.