Toasty s medvedím cesnakom

dajaana - fotkaDajaana, 28. apríla 2010 8:04
Ďalšie recepty »

Včera sme boli na medvedí cesnak a rozhodla som sa skúsiť niečo nové. A keďže sa to doma stretlo s veľkým ohlasom, posúvam recept ďalej.

10 min
príprava
5 min
na 200 °C

Suroviny

koľko zvýšilo staršieho - alebo podľa chute
na každý kúsok chlebíka jeden až dva plátky
na každý kúsok chlebíka jeden až dva plátky
podľa chuti
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Chlebík som z jednej strany opiekla nasucho. Vymastila som plech troškou oleja a nechala rozohriať rúru. Na opečenú stranu chlebíka som poukladala plátky šunky. Na ňu som hojne nasypala na drobno nakrájaný medvedí cesnak - my ho máme radi, takže ozaj hojne. Vrch som prikryla plátkami syra - použila som tehlu fit, ale zrejme sa dá použiť každý tvrdý syr - takže podľa chuti. Chlebíky som poukladala na plech a šup s nimi do rúry. Nechala som vo vnútri len kratúčko - tak, aby sa roztopil syr. Jedli sme to ešte teplé - a bolo to fantastické jedlo. Takže dobrú chuť.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist