Foto: janka1710
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom do peny.
-
2
Šľahačku vyšľaháme.
-
3
Do vyšľahaných žĺtkov postupne pridávame mascarpone a šľahačku. Šľaháme pomaly, lebo mascarpone sa zvykne zraziť.
-
4
Na dno plechu (v mojom pripade jenska misa) si naukladáme tesne vedľa seba piškóty. Každý potrieme uvarenou kávou zmiešanou s amarettom (môžme použiť aj rum). Na piškóty nalejeme polku krému a rovnomerne rozotrieme. Takto spravíme aj "druhé poschodie":)
-
5
Navrch dáme zvyšnú časť krému. S miskou opatrne zatraseme, aby sa krém dostal aj do medzier.
-
6
Vrch posypeme kakaom a prikryjeme alobalom a dáme zachladiť na pár hodín do chladničky.
výborny...:-)))