Foto: egreska
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na troške oleja si orestujeme cibulku so slaninou.
-
2
Srdiečka umyjeme a očistíme.Nakrajame na kusky.Huby tiež nakrajame ,ja som teraz použila kremove šampiony, ale vyborne je to s čerstvými hríbmi alebo kuriatkami.
-
3
Pridame huby a srdiečka a nechame zatiahnut.Osolíme a okoreníme.Podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.
-
4
Zelejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali trošku hl.muky a povaríme.Ak treba ešte dochutíme.Kto ma rad na sladko-kyslo, može si to dochutit cukrom a octom.
-
5
Najlepšie je to s domácou knedlou :-))
fijalovou je to super........