Srdiečka na smotane s hubami (fotorecept)

Autor receptu: egreska

3
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na troške oleja si orestujeme cibulku so slaninou.
  2. Srdiečka umyjeme a očistíme.Nakrajame na kusky.Huby tiež nakrajame ,ja som teraz použila kremove šampiony, ale vyborne je to s čerstvými hríbmi alebo kuriatkami.
  3. Pridame huby a srdiečka a nechame zatiahnut.Osolíme a okoreníme.Podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.
  4. Zelejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali trošku hl.muky a povaríme.Ak treba ešte dochutíme.Kto ma rad na sladko-kyslo, može si to dochutit cukrom a octom.
  5. Najlepšie je to s domácou knedlou :-))