Špaldová tarhoňa s jablkami a kokosom
			   Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 23. augusta 2018
		   
		   šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 23. augusta 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Tarhoňu dáme do hrnca a zalejeme vodou. Keď začne vrieť, zmiernime oheň a pridáme sirup. Na miernom ohni varíme 10 minút.
- 2
 Potom pridáme nastrúhané jablká aj so šupkou a mletú škoricu. Nakoniec pridáme kokos a sušené ovocie. Všetko premiešame a odstavíme z ohňa. Podávame preliate sirupom.
Tiež s jablkami:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu