Špaldová tarhoňa s jablkami a kokosom

Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 23. augusta 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Špaldová tarhoňa s jablkami a kokosomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Tarhoňu dáme do hrnca a zalejeme vodou. Keď začne vrieť, zmiernime oheň a pridáme sirup. Na miernom ohni varíme 10 minút.

  2. 2

    Potom pridáme nastrúhané jablká aj so šupkou a mletú škoricu. Nakoniec pridáme kokos a sušené ovocie. Všetko premiešame a odstavíme z ohňa. Podávame preliate sirupom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist