Foto: majlus
To je môj prvý pokus Sous Vide so sviečkovej a grilovanej zeleniny + grilovanej červenej repy. Naozaj ma to očarilo natoľko ,že sme si to Zobraziť celý popisTo je môj prvý pokus Sous Vide so sviečkovej a grilovanej zeleniny + grilovanej červenej repy. Naozaj ma to očarilo natoľko ,že sme si to kúpili pod Ježiška ale už nevydržali a skúšali....
porcie
príprava
na 60 °C
Postup
-
1
mäso som okorenila,osolila a potrela horčicou a vložila do sáčku dala kúsok masla a zavakuovala...
-
2
nastavila som teplotu 60 stupňova a varila som to 2 hodiny- mohla som i menej ale je to moja prva skúsenosť. Zeleninku som dala grilovať. Červenú repu som čerstvú nakrájala osolila,okorenila a olivovým olejom potrela zabalila do alobala a piekla asi 30 min.
- 3
a hotovo ☺pred podavaním som to opiekla tak 4 minuty
- 3
aky stroj ste kupili?
Kúpili sme PolyScience ☺
ako to ja čítam..@jozka2 nečítala pozorne..vložila ti do úst to-čo povedal @radox1.. :-)