Sous Vide
Autor receptu: majlus
To je môj prvý pokus Sous Vide so sviečkovej a grilovanej zeleniny + grilovanej červenej repy.
Naozaj ma to očarilo natoľko ,že sme si to kúpili pod Ježiška ale už nevydržali a skúšali....
2-3 porcie |
10 minút príprava |
120 minút na 60 °C |
Postup
- mäso som okorenila,osolila a potrela horčicou a vložila do sáčku dala kúsok masla a zavakuovala...
- nastavila som teplotu 60 stupňova a varila som to 2 hodiny- mohla som i menej ale je to moja prva skúsenosť.
Zeleninku som dala grilovať. Červenú repu som čerstvú nakrájala osolila,okorenila a olivovým olejom potrela zabalila do alobala a piekla asi 30 min.
- a hotovo ☺pred podavaním som to opiekla tak 4 minuty