Sous Vide

Autor receptu: majlus

To je môj prvý pokus Sous Vide so sviečkovej a grilovanej zeleniny + grilovanej červenej repy. Naozaj ma to očarilo natoľko ,že sme si to kúpili pod Ježiška ale už nevydržali a skúšali....

2-3
porcie
10 minút
príprava
120 minút
na 60 °C

Suroviny

Postup

  1. mäso som okorenila,osolila a potrela horčicou a vložila do sáčku dala kúsok masla a zavakuovala...
  2. nastavila som teplotu 60 stupňova a varila som to 2 hodiny- mohla som i menej ale je to moja prva skúsenosť. Zeleninku som dala grilovať. Červenú repu som čerstvú nakrájala osolila,okorenila a olivovým olejom potrela zabalila do alobala a piekla asi 30 min.
  3. a hotovo ☺pred podavaním som to opiekla tak 4 minuty