Rýchly prekladanec fotorecept

hrky - fotkahrky, 25. januára 2014
Rýchly prekladanec (fotorecept)
Foto: hrky

Presne ako názov opisuje, je to veľmi rýchly prekladanec, ktorý vám nezaberie viac ako 10 minút času. Vhodný na víkendové, či sviatočné alebo návštevné Zobraziť celý popisPresne ako názov opisuje, je to veľmi rýchly prekladanec, ktorý vám nezaberie viac ako 10 minút času. Vhodný na víkendové, či sviatočné alebo návštevné popoludnie, kedy vás znenazdajky prekvapí neočakávaná návšteva :)

20
porcií
10 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny





Postup

  1. 1

    Lístkové cesto si prekrojíme na pásiky. Párky prekrojíme tiež pozdĺž na polovice, ale zase podľa chuti, ak máte radšej viacej mäska, tak samozrejme nemusíte prerezávať, necháte celé. Ja používam a kupujem už len párky s vysokým obsahom mäsa, nie tie múkové z obchodu, preto sú také dlhé

    Rýchly prekladanec (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Poprekladáme pásiky na striedačku ponad a popod lístkové cesto, aby nám vytvorilo mriežku a keď nám cesto ostane, v pohode poukladáme aj navrch, aby sme dokončili vzor.

    Rýchly prekladanec (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Nakoniec celé potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme do rúry zapiecť.

    Rýchly prekladanec (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

ocko
..no skvela rychlovka si sikulka a ukladam do KK...
mia123
no neviem ci by ma s tym nehnali,vyzera to ako komu sa nechce tak volaco zbucham
hrky
určite nie mia123, vyskúšaj a uvidíš že je to naozaj dobré
hrky
ano, dávajú sa surové, ale ak chceš, myslím, že sa kľudne môžu predvariť, ako máte radi..
evanaaa
Dobre to síce vyzerá, len neviem, či by som mala trpezlivosť sa s tým hrať, ja som na také niečo drevená.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia