Táto torta je výborná a týmto chcem povzbudiť všetky kucharočky, čo sa boja piecť v mikrovlnke. Nebojte sa. Aj ja som sa bála. Vyskúšala Zobraziť celý popisTáto torta je výborná a týmto chcem povzbudiť všetky kucharočky, čo sa boja piecť v mikrovlnke. Nebojte sa. Aj ja som sa bála. Vyskúšala som a podarila sa. Prajem všetkým dobrú chuť. Stačí aj obyčajná mikrovlnka.
porcií
príprava
na 700-800V °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Palmarín a čokoladu rozpostime nechame vychladnuť.Cele vajička vyšlahame s cukrom v mixseri. Pridáme rozpustenu a vychladnutu čokoladu zamiešame,pridáme muku s praškom do pečiva.Formu okruhlu s jenského skla vymastíme tukom a vysypeme hrubou mukou.Všetko vylejeme do misky.Dame do mikrovlnky ako ked ideme zohrievať jedlo nastavíme na 5 minut.Po 5 minutach necháme ešte 3 minuty v zatvorenej mikrovlnke. Pečieme pri 750-800W. 
- 2
Nechame trošku vychladnut a vyklopime.Možeme prekrojit potriet lekvárom alebo potreme len vrch torty,polejeme rozpustenou čokoládou, možeme ozdobyť bud šlahačkou alebo cukrikmi. Prajem dobru chuť. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu