Pribináčik

polovnicka - fotkapolovnicka, 14. marca 2012
5 minút
príprava

Suroviny

500 g
500 g
4 ks
3 PL




Postup

  1. 1

    Tvaroh,šľahačku a cukor spolu vymiešame do zhustnutia. Trvá to pár minút. A môžeme jesť. Najlepšie je však dať ho aspoň na hodinku do chladničky,aby stuho

  2. 2

    Ak chceme aj kakaového pribináčika..Tak do polky pridáme kakao podľa svojej chuti. Môj typ: ja si vanilkového pribináčika posypem grankom. Nieje nič lepšie.. :-D

Diskusia k receptu

orchidea
Tento recept je už na vareche od Svetluskkaa, 35 ja ho robievam veľmi často je výborný aj s ovocím, čokoládou...
ula2
milujem jogurty ---ukladám.)))
hanee
ja ho robim tvaroh + kysla smotana + med (a kakaovy prasok), je to menej tucne a vynikajuce
polovnicka
ja mám tento recept od jednej mamičky..a musím povedať,že je výborný..no len jemný..taký ako sa aj na krémy do koláčov dávajú..nie hrudkovitý..veď ani originál pribináčik nieje hrudkový.. :-)
Baby fakt je výborný,raz dva sa zjedol..aj môj syn 10mesačný sčapal kopu..aj keď viem,že až od roka sa dáva tvaroh..ale nemôžeme sa riadiť podľa tabuliek..a my alergici niesme..tak raz za čas môže..a chutil mu..musela som mu dať dupľu..lebo kričal,že dávam prázdnu misku do umývadla.. :))))
polovnicka
svetluskkaa ja ho nemám od teba..a na Vareche som ho nehľadala.. :-) nevedela som,že už takýto recept tu je.. :-D robila som ho iba raz..a nakoľko bol super..tak som sem šupla receptík.. :-)
polovnicka
svetluskkaa pozerala som na tvoj recept,ale máš ho úplne iný..ja mám pomer tvarohu a smotani 1:1 ale ty nie..a ja dávam aj kryštálový cukor a ty nedávaš..iba vanilkový.. :-) takže nieje to rovnaký recept..je iný..
yogy1972
Ja este pridavam platkovu zelatinu..ale vsetky recepty na pribinaciky su proste pribinaciky ..mnaaaaam
daanoo
Dnes som to robil inak podľa mojej krsnej tvaroch sa vymieša s cukrom + lekvár nemusí byť a poprípade mlieko trošku :)
polovnicka
netrvá to dlho..raz dva je spravený a je skvelý..moja rodinka ho miluje..nevie sa ho dojesť..a chutí lepšie ako ten kupovaný... :-) ja som ho robila predvčerom a už nieje..
ebaka
Kde som bola pred rokom?recept som našla až dnes .... len pripomienka pre lacnejšiu verziu..maminka nám tvaroh vymiešala s cukrom a kakaom a doliala podľa potreby mlieko ....jáááj veď @daanoo píša to isté,to je dôkaz,že to tak bolo :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia