Foto: asa5
Rýchlé, jednoduché a chutné. :)
1-2
porcia
porcia
10-15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pokrájame si šalát a pripravíme na tanier.
- 2
Necháme rozohriať oheň, pripravíme praženicu a pridáme prelisovaný cesnak. Každý môže podľa chuti, ja som dala 2 a nie je tam veľmi výrazne cítiť. Ja som nesolila, mne to tam nechýbalo, ale samozrejme podľa chuti si každý môže ochutiť ešte.
- 3
Keď je praženica hotová, dáme na tanier a na panvici krátko ohrejeme tuniaka. (ja používam aj vo vlastnej štave, ale teraz som použila v paradajkovom pretlaku, oboje je dobré podľa mňa) Nakoniec postrúhame údeným syrom a môžeme podávať. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu