no ja akosi tomu nerozumiem, bod 3 si asi myslela teplym mliekom nie?
u nas doma obcas varil kakao otec, hlavne v nedelu na ranajky a matne si spominam, ze rozmiesane kakao s cukrom a trochou mlieka nalial do kastrolika ku kakau a nechal prejst varom
Mne ktosi hovoril, ze to treba nechat prevriet-kakaovy prasok rozmiesat v troche mlieka, zvysok mlieka zohriat a ked zacne vriet, pridat rozmiesane kakao v mlieku...skusim podla teba, mozno to bude chutit rovnako
tak buď si mala veľmi rada kakao, alebo nemčinu... keď si to tak dobre pamätáš.... ja by som hlasovala za kakao :-) @2010 s tým som sa ešte nestretla pridaj recept na pravé - tradičné kakao.... prosím :-)
@dajanca , zneje to ako blbost na kvadrat davat maizenu do kakaa ale tak to robili povodne Aztekovia a Spanieli ktory ho doniesli do europy to tak stale robia tak ze v nom lyzica moze stat :-)
@2010 tiez to pocujem prvykrat.....ale narobil si mi chute, vyskusam. Konecne to bude take prave huste kakao ako si ja vzdy predstavujem. Podla teba sa ma prevarat? Ked je tam maizena, tak asi ano....
Aj u nás sa kedysi varilo kakao tak ako to udáva @afataga a @wevewe , ( inak, obe rovnako, asi sa nečítali ) ale teraz, keď si robím len sama, taklen trochu prášku zmiešam s cukrom ( sladidlom) na kašičku a do nej postuonw prilievam mlieko, dobre zamiešam a dám zohriať do mikrovlnky, nemusím variť mlieko. Ale skúsim aj s maizenou, aké to bude, len by som nemala veľa škrobu jesť, tak len raz, na skúšku.
@2010 prečo by to malo znieť ako blbosť? :-) Keď sa to s tou maizenou povarí, tak to bude také pudingovité asi... raz som si dala u nás v cukrárni čokoládu a priniesli mi niečo na ten spôsob... zahustené kakao, tak si to asi predstavujem... vyskúšam zajtra na raňajky :-)
u nas doma obcas varil kakao otec, hlavne v nedelu na ranajky a matne si spominam, ze rozmiesane kakao s cukrom a trochou mlieka nalial do kastrolika ku kakau a nechal prejst varom
@2010 s tým som sa ešte nestretla pridaj recept na pravé - tradičné kakao.... prosím :-)