Foto: jewa
30-45 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto si rozvaľkáme na tenko a vykrajujeme malé kolieska. Kolieska poukladáme na plech.
-
2
Kečup a paprikovú pomazánku zmiešame, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a pizza korenie podľa chuti. Touto zmesou natrieme kolieska.
-
3
Na takto pripravené kolieska ukladáme na štvorčeky nakrájanú slaninku alebo šunku a syr. Dáme piecť do rúry na 200 °C. Pečeme kelo treba cca kým nie sú koláčiky do zlatista na spodku.
husty paradajkovy pretlak, pretlaceny cesnak a pizza korenie (alebo bylinky) zmiesat a nechat trosku postat aby sa spojili chute.
Naposledy som tuto zmesku musela branit vlastnym telom, da sa to vyjedat aj samotne :-D
Ale máte ich nádherné :)