Foto: mojack
Chutný, jednoduchý, rýchly a zábavny recept. Tento dezert môže byť nielen na 1.apríla po prípade na Silvestra ale tiež je vhodný pre deti Zobraziť celý popis Chutný, jednoduchý, rýchly a zábavny recept. Tento dezert môže byť nielen na 1.apríla po prípade na Silvestra ale tiež je vhodný pre deti alebo dokonca aj pre detské narodeniny.
porcie
príprava
Postup
-
1
Do jablkovej šťavy namočíme plátky želatíny.Trochu som nahriala aby sa mi skôr rozpustila.
-
2
Pridám hnedý cukor- dostane tu správnu pivovú farbu.Miešam aby sa mi rozpustil.
-
3
Ak je už rozpustený cukor a želatína odoberiem asi 50 ml a odložím.
-
4
Zbytok rozlejem do pripravených pohárov
-
5
a dám do chladu stuhnúť.
-
6
Ak jablkové želé máme stuhnuté , prichystáme si penu. Tá jednoducho musí byť .. Odloženú šťavu - 50 ml, bod č.3 si jednoducho tyčovým ponorným mixérom vymiešam- vymixujem :-)) Krásnu jablkovú penu
-
7
lyžicou preložím na želé.
-
8
... nie nie pivo to nie je ...
-
9
...ale je to jablkový dezert. :-)))
-
10
...aj tento fešák unavený zo školy sa dal nachytať . :-)))))))))))))))))))
Diskusia k receptu