Foto: vlieskovsky
Trochu netradičný recept, ale rýchly a veľmi chutný.
porcií
príprava
Postup
-
1
Suroviny, ktoré použijeme.
-
2
Vezmeme si dva rovnaké krajce sendviča a natrieme parenicovou pomazánkou. Na to uložíme hrubú vrstvu salámy. Je dôležité, aby tam bola hrubšia vrstva, aby sa nám saláma v chlebe nestratila.
-
3
Tak isto vytvoríme aj druhú vrstvu, no na striedačku tentokrát uložíme šunku. Taktiež hrubšiu vrstvu. Dávame však pozor, aby bola rozložená rovnomerne, aby nám koniec nepadal a nebol voľný.
-
4
Na stred druhej vrstvy uložíme syr podľa vlastného výberu. Taktiež sa môže medzi jednotlivé vrstvy použiť kečup alebo majonéza. Takto postupne sendviče navrstvujeme a striedame so šunkou, syrom a salámou. Staviame do takej výšky, pokiaľ budeme vládať zjesť:)
-
5
Keď už máme sendvič navrstvený, tak ho dokola obtrieme bryndzovou nátierkou, tak aby sme zarovnali sendviče.
-
6
Nakoniec si pomocou mikroténového sáčiku a nivovej nátierky vytvarujeme penu a pivko je hotové. No je potrebné pracovať rýchlo, pretože sa nátierky rýchlo topia.
Torta je robena a podavana hned ten den,ale je pravda, ze na druhy den bola este chutnejsia.
Smelo do toho fantazii sa medze nekladu..