Opečená bedla

ernest - fotkaernest, 26. júla 2010
Opečená bedla
Foto: ernest

Je tu spústa dobrých receptov na huby všelijak ,takto bleskovo ešte skôr ako nazbierané pokrájam ich robím ja ideme na to.

5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rozpalim olej a očistené opražím prudšie z oboch strán najskôr zo strany lupenov potom vrchnu stranu klobúka, posypem jemne vegetou.

Recept je zaradený do kategórií:
Huby, Slovenská kuchyňa, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
....spomienka, ako som ja s mojimi sestrami pobehovala okolo platne šporáka/ten bol ešte na drevo/ na ktorom nám otec opekal holubinky/správne pomenovanie ani neviem/...tak to bola pochúťka
no a my v zázrivej poukladáme huby - plávky a rýdziky - hore klobúčikom na pec, osolíme, a pobehujeme okolo pece a opekáme ich pohľadom...:))
mňam, bedle sú fajnové:)
ja tiež ak sa dostanem k bedliam, lebo huby nepoznám a ani sama sebe by som si neverila, tak ich opekám na platni osolené, ako sjuz