Nutellový cheescake

ivka152 - bez fotkyivka152, 17. októbra 2014
Nutellový cheescake
Foto: ivka152

Jednoduchý a úžasný ♥

8
porcií
30 minút
príprava
7 minút
na 180 °C

Suroviny

Korpus:
200 g
100 g
Krém:
500 g
500 g
Poleva:
140 ml
100 g (horká)
50 g




Postup

  1. 1

    Keksy pomelieme alebo nastrúhame na strúhadle,pridáme roztopené maslo,premiešame a vtlačíme na spodok tortovej formy a vložíme do vyhriatej trúby na 180°C na 7 minút.Vyberieme a necháme vo forme vychladnúť.

  2. 2

    Medzitým si pripravíme krém zmiešaním tvarohu s nutelou..mali by mať izbovú teplotu.Ja si tvaroh aspoň 2 hodiny vopred vyberiem z chladničky.Namiesto tvarohu môžte použiť aj mascarpone.. :-) Takže krém dáme na vychladnutý korpus,zarovnáme a dáme do chladničky..

  3. 3

    Pripravíme si polevu..vo vodnom kúpeli si rozpustíme nalámanú čokoládu so smotanou.Necháme trocha vychladnúť a nalejeme na krém.

  4. 4

    Arašidy si trocha podrvíme a posypeme povrchu.Dáme do chladničky aspoň na 12hodín. Je to mňamka!:-)

Diskusia k receptu

ivka152
@francuzska1 ten som tiež už robila a je výborný :-) a ten môj je troška sladší ale mne to vôbec nevadí,milujem sladké :-)
fleurdelacor
neviete ci by sa dalo spravit nejaka dietnejsia verzia? cake vyzera uzasne ale 500g Nutelly by som davala dole asi pol roka.. :))
ivka152
@fleurdelacor dietnejšie?no neviem,asi len roztopenou horkou čokoládou.môžte skúsiť dať menej nutelly.myslím že sa tým nič nepokazí.. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia