Nugátové guľky s marcipánom a kokosom fotorecept
Kristína Lexová a Gabriela Oravcová
z Pekárne Harmónia v Modre, 13. decembra 2019
z Pekárne Harmónia v Modre, 13. decembra 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Najskôr zmiešame nugát a marcipán, potom pridáme 70 g roztopenej čokolády a dohladka vymiesime. Hmotu zabalíme do potravinárskej fólie a dáme chladiť do chladničky asi na 30 minút.
- 2
Hmotu vyberieme z chladničky, ešte raz premiesime. Urobíme dlhý valček, ktorý nakrájame na rovnaké kúsky a vyformujeme z nich guľky. Guľky dáme znovu chladiť do chladničky asi na 10 minút.
- 3
Guľky vyberieme a namočíme do roztopenej čokolády...
- 4
...a obalíme v kokose.
- 2
Diskusia k receptu