Moji ježkovia

vyrostkova - bez fotkyvyrostkova, 23. decembra 2009

Je to síce trochu babračka ale na Vianoce ma človek viac času

6
porcií
45 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Suroviny

28 dkg
1 ks
50 dkg
12 dkg
45 dkg
na náplň:polovička vlašského orecha, lieskový orech, kúsok čokolády

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo surovin poriadne vypracujeme cesto, ktore dame na hodinku do chladnicky. Z cesta potom robime gulicky vo velkosti vacsieho vlaskeho orecha, do gulicky zapracujeme nami zvolenu napln a vytvarujeme jezka . Pecieme pri teplote 175 az 180 stupnov cca 10-12 minut. Po vychladnuti namacame do cokoladovej polevy a namocenu cast hned obalime v struhanom kokose.Nakoniec dorobime ocka a nufacik

Diskusia k receptu

15 komentárov k receptu
Recept je lákavý, ale koľko kokosovej múčky tam ide. 1 ks - neviem koľko to je. Alebo kokos nejde do cesta a slúži len na obaľovanie?
Ja som ale popleta. V mojom počítači sa mi suroviny zobrezujú akosi zvláštne. Musím priraďovať jednotlivé riadky logicky k surovinám. Už viem, že kokosu tam ide 500 g. Alebo nie?

Pridaj komentár k receptu: