Foto: vyrostkova
Je to síce trochu babračka ale na Vianoce ma človek viac času
6
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
28 dkg |
|
1 ks |
|
50 dkg |
|
12 dkg |
|
45 dkg |
|
na náplň:polovička vlašského orecha, lieskový orech, kúsok čokolády | |
|
Postup
-
1
Zo surovin poriadne vypracujeme cesto, ktore dame na hodinku do chladnicky. Z cesta potom robime gulicky vo velkosti vacsieho vlaskeho orecha, do gulicky zapracujeme nami zvolenu napln a vytvarujeme jezka . Pecieme pri teplote 175 az 180 stupnov cca 10-12 minut. Po vychladnuti namacame do cokoladovej polevy a namocenu cast hned obalime v struhanom kokose.Nakoniec dorobime ocka a nufacik
Diskusia k receptu