Mascarpone ovocná nepečená torta

natalia123 - bez fotkynatalia123, 30. decembra 2015

Tento recept patrí medzi moje obľúbene, pretože nie je náročný, je rýchly a výsledok veľmi chutný. Dúfam, že si pochutíte aj vy, presne tak, Zobraziť celý popisTento recept patrí medzi moje obľúbene, pretože nie je náročný, je rýchly a výsledok veľmi chutný. Dúfam, že si pochutíte aj vy, presne tak, ako ja. :)

8+
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

500 g pochúťková
250 g
1 bal.
2 konzervy
1 bal. okrúhle
2 PL
podľa chuti rôzne
Na posypanie:
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Dáme si do misky smotanu, mascarpone, vanilínový a kryštálový cukor. Poriadne zmiešame ručne alebo mixérom. Ak je krém málo sladký, pridáme ešte podľa chuti.

  2. 2

    Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie a vystleme alobalom. Poukladáme piškóty do formy a polejeme šťavou z mandarínok. Na piškóty dáme polovicu krému. Na krém poukladáme polovicu z ovocia čo máme. Teraz opäť opakujeme: piškóty, šťava, krém a na vrch ovocie podľa fantázie (na ozdobu). Ja robím vždy podľa príležitosti. Ak robím len pre rodinu spravím napríklad srdiečko, kvetinky,... Ak má niekto narodeniny a robím ako zákusok pre návštevu urobím z ovocia číslo veku,.. Nakoniec posypeme kakaom.

  3. 3

    Takúto tortu vložíme do chladničky na noc a na druhý deň si môžme s kávičkou pochutnať na sladkom pokušení. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia