Foto: orchidea
Keďže som barančeka len teraz dokončila, nedalo mi a rozhodla som sa aj keď oneskorene recept napísať.... veď čo, Veľká Zobraziť celý popisKeďže som barančeka len teraz dokončila, nedalo mi a rozhodla som sa aj keď oneskorene recept napísať.... veď čo, Veľká noc bude aj na búdúci rok no nie?
na 160 °C
Postup
-
1
Vymiešame maslo, cukor, vanilkový cukor, vajíčka a rum. Pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom, štipkou soli a škrobovou múčkou, nakoniec orechy. Takto pripravenú zmes dáme do vymastenej formy - obsah 0,8 l. Pečieme pri teplote 160 stupňov asi 50 minút. Necháme vychladnúť a potom upečeného barančeka opatrne vyberieme z formy. A už len poliať čokoládovou polevou a ozdobiť.
DUFAM , ZE TENTO BUDE TEN PRAVY.ALE NAJPRV SI MUSIM KUPIT FORMU BARANCEKA.