Šup-šup preto, lebo ju pripravíme veľmi rýchlo--- asi za tri minúty . Pravdaže - pečie sa dlhšie :) No Zobraziť celý popisŠup-šup preto, lebo ju pripravíme veľmi rýchlo--- asi za tri minúty . Pravdaže - pečie sa dlhšie :) No a prečo Kvetinkovská? Lebo ju najčastejšie pečiem v mojej dedinke "Kvetinkovo"
3 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
všetko zmiešame, nalejeme do vymaslovanej, múkou vysypanej formy a upečieme.
- 2
Po vychladnutí vyklopíme,kto chce, môže pocukrovať, alebo poliať čokoládovou polevou.
- 3
Už som ju robila aj s pomarančami namiesto citrónov - tiež bola dobrá :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Moja rodina miluje bábovky, určite si ju dnes upečieme, dík :) P.S.nie je nič, nad hrnčekovú kuchárku
Ináč, pridávam si ju do kk. Ja si potom všetky recepty ukladám na CD (pomocou môjho muža), lebo sa nám už raz počítač pokazil a moje recepty boli fuč.
@haninka : Kvetinkovo je moja zdrobnelina mena našej dedinky : oficiálne sa volá Kvetoslavov, leží cca 18 km od Bratislavy smerom na D.Stredu. A vedľa nás sú susedné dediny : Hviezdoslavov a Miloslavov :) Ale naozaj!!