Foto: evelynisko
Raz som videla recept kde jeden francúz piekol kačku na pomarančoch a keďže kačku nemám rada, tak som už dlho chcela vyskúšať inú variantu Zobraziť celý popisRaz som videla recept kde jeden francúz piekol kačku na pomarančoch a keďže kačku nemám rada, tak som už dlho chcela vyskúšať inú variantu - kuraciu. Celkom sa to podarilo.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Nakrájame si pomaranče na krúžky a jednu polku si necháme na neskôr.
- 2
Umyjeme si kuracie stehná aj s kožou. Osušíme ich a dáme ich na plech kde ich následne ochutíme soľou, korením, rascou a paprikou.
- 3
Pod kuracie stehná, na ne a na boky plechu si poukladáme pomaranče a z polky, ktorá nám ostala vytlačíme šťavu priamo na stehná. Polejeme olivovým olejom a dáme piecť, až kým kuriatko nie je hotové. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu