Karmínovočervené smoothie

kukulienka71 - fotkakukulienka71, 27. mája 2014

...padne dobre po únavnom dni....

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
300 g
50 g alebo mrazené
50 g alebo mrazené




Postup

  1. 1

    Ak máme všetko ovocie čerstvé, očistíme a umyjeme ho a môžeme ho dať spolu s pár umytými lístkami medovky do mixéra a zmixovať. Ja som mala maliny a čučoriedky mrazené, tak som ich dala zmixovať zvlášť a až potom som pridala ostatné suroviny. Medovka má upokojujúce účinky, ostatné ovocie je plné antioxidantov :-) Vodu som nepridávala, jahody aj grep sú dostatočne šťavnaté. Nech vám padne na úžitok!

Diskusia k receptu

sjuz
Mňam, milujem, tiež si robievam, často s makovým alebo konopným domácim mliekom. Hlavne však na raňajky.
kukulienka71
@elysa , to som fakt veľmi poctená, len tak ďalej! manžel vyhlásil, že to je jeho večera...a o hodinu si dal nevdojak ešte hrubý sendvič :-D ,@sjuz , makové mlieko som už pila, s banánom, ale ja neodmietam živočíšnu stravu, tak to mám len ako spestrenie:-) Ďakujem vám baby :-)
safran
krásne... niekedy na raňajky, s rastlinným mliekom ešte lepšie... na dnešný večer asi len medovkový čaj :-)
paploska
mňam, veru dala by som a ešte keby mi to niekto urobil bez môjho pričinenia :-) ...
jujoska
@tassiedevil , to fakt? No predsa skratka grapefruitu, v nasich koncinach uplne bezny vyraz. Asi budes uz dlho zo Slovenska prec, ze?
svedka
no najprv som hladala cviklu :) Ale nenasla som a som stastna,urcite si spravim v blizkej dobe podla Tvojho uzasneho receptiku :) :*
kukulienka71
@svedka , :-)) možno Ti grep pre horkosť teraz nebude pasovať, môžeš ho kľudne vynechať a pochutiť si bez neho. Nech vám padne na zdravie!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia