Jednoduchá sekaná

vojna - fotkavojna, 28. februára 2013

Jednoduchá a rýchla príprava mäsovej pochúťky.

10
porcií
30 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg (prerastený)
4 - 5 ks
podľa potreby
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Bôčik nakrájame a pomelieme (ja ho na chvíľu dám do mrazničky, aby sa dobre pomlel ).

  2. 2

    Pridám vajcia, soľ a korenie podľa chuti. Dobré všetko premiešam.

  3. 3

    Dám do pekáča a dám piecť do rúry pri 200°C jednú hodinu. Potom vyklopím a pokrájam. Podávam so zemiakovou kašou a pod.

Diskusia k receptu

levandula
o kolko sa zmensi ? myslim po upeceni, ked tam nepridas ani rohlik,ani ziadnu zeleninu, myslim trochu to nadstavit, ved ked je to z prerastaneho bocika, vsetko sa vyskvari a scvrkne. je este potom co krajat?
evanaaa
Ja robievam z pliecka, tam sa pečivo ( do sekanej) nedáva, ale mohlo by sa kombinovať - bôčik-pliecko, jasné, niečo sa spečie a vytvorí takú bledú penu, to je asi ten výpek.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia