Foto: olinecka
Už neviem,čo s jahodami tohto roku mame veľa.Vyskušala som zmrzlinku a podarila sa.Bude na tieto horuce dni pre mojich malych aj veľkych.Recept som Zobraziť celý popisUž neviem,čo s jahodami tohto roku mame veľa.Vyskušala som zmrzlinku a podarila sa.Bude na tieto horuce dni pre mojich malych aj veľkych.Recept som vymyslela ja.Odporučam je skvela.
porcie
príprava
Postup
-
1
Jahody očistime a umyjeme nechame odkvapkať.Pripravime si mixer jahody si rozdelime na polovicu.Dame do mixera a rozmixujeme prilejeme smotanu a pridame sladidlo alebo 5 PL kryštal cukor.Poriadne vymixujeme do peny.
- 2
Ja som pridala sacharinove sladidlo 5 tabl. mam tak doma pripravenu zmrzlinu aj pre ľudi,ktorí sladia sacharinom.Zmes vylejeme do dozy zavrieme a dame do mrazničky zamraziť.To iste urobime s druhou polovicou jahôd.
- 3
Takto si pripravime 2 krat po 800g vybornej zmzliny .Prajem dobru chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Včera už som bola v bode keď som chcela napísať adminovi, aby neuverejňoval prebraté recepty od zahraničných
, alebo hoci aj našich kuchárov, kucharok, lebo je to plagiatorstvo. Včera pri jednom recepte figurovala cca v 90 % urazená pýcha @pusty ktorá na všetky komentáre reagovala ako sršeň. Každého pourážala, a bola len vtedy spokojná, keď jej recept niekto pochválil. Neviem, vážene varecháčky, či poniektoré len preto posielate sem svoje recepty aby ste sa zviditeľnili publikovaním svojich receptov, alebo chcete aj ostatným kuchárkam odovzdať svoje skúsenosti. Keď niekto nemôže zniesť kritiku, tak nech nepublikuje. S tým nechcem povedať,že k receptom by sa nemali napísať kladné alebo záporné komentáre, ale tie komentáre treba brať ako mienku , niekoho, kto má na to právo, aby tú svoju mienku vyslovil, a netreba každú jednu mienku komentovať alebo obhajovať.
Vcera tvoj koment mne:
@kukulienka 71, včera 11:08
.........
mohol by si vymyslieť aj niečo nové už :-)
.........
Sa pekne ukazujes v pravom svetle ;)
ja som dala dobrý recept, robila som ho presne podľa autorky do bodky a napísala som aj niečo o nej bližšie. to by mal každý si dať tú námahu a povedať k receptu aj niečo bližšie, to nie je žiadne ego, to je práca navyše a v dobrom pre ostatných.
tak si to láskavo prečítaj ešte raz, urážali mňa, ja som sa bránila.
a dobre si pozri tie urážlivé komentáre - typu "smrdí aj cez obrazovku"..."fialová krava" a iné. to sa ti zrejme páči.
ak ty v tvojom veku s tým súhlasíš, tak ti gratulujem!!!
chcela by som vidieť teba, keby pod tvojim receptom si také našla a k receptu, ktorý je skutočne dobrý - nič, len zavrhovanie bez vyskúšania
ráč kriticky sa vyjadriť k tým druhým - to by bol,o od teba fair.
včera redakcia recept pre nezmyselné diskusie, ktoré s receptom nemajú nič spoločného, recept stiahla, aby sa prestalo útočiť a všetci sa ukľudnili.
tak a ty dnes ráno veselo spamuješ týmto tento recept o zmrzline - nevadí ti to?
a ty ešte rozdúchávaš dalšie hádky, si úžasná a fakt na vysokej úrovni!!!
sklamala si ma na celej čiare, tvoja vec.
aj teba môžu ešte napadnúť pre tvoj vek, nevyhrala si nič, len si ich na to upozornila na seba týmto svojim fantastickým komentom.
dakujem ti a Pekný deň ti prajem!
robievam tiež, ja ešte časť jahôd pokrájam na kúsky, potom pridám na záver k celému a je jahodová zmrzlina s kúskami jahôd, kús niekedy aj ty:)
ospravedlňujem sa ti za spamovanie tvojho krásneho receptu mnou, mrzí ma to veľmi. :(
tebe patrí za výborný recept 5* bez diskusií.
Ten dia cukor mi nevadí,ale tiež radšej ochutím hnedým cukrom.
Na 24 hod. do mraznicky spodnu misu. Zmrzne gel vo vnutri. /Ma to dvojite dno/ Vyberies, nasadis "deklik" s integrovanym miesadlom, zapnes a cez otvor v "dekliku" nalievas smotanu a ovocnu stavu/kusky ovocia dnu. Za cca 30 min. miesania mas jemnucku zmrzku ;)