Hermelín (ako z IKEI)

domci4 - fotkadomci4, 22. apríla 2012
Hermelín (ako z IKEI)
Foto: domci4

Tento sýr nie je ničím zvláštny, ale je vynikajúci :) Pridávam tu recept možno aj na pripomenutie alebo ak niekto nepozná môže skúsiť...

Suroviny

koľko máte jedáčov
 trošku




Postup

  1. 1

    Nič zložité :) pripravíme si panvicu :) urobíme si zemiaky :) ak sa dorobia, hneď dáme hermelín. Opekamé z jednej aj druhej strany, ak bude zmaknutý to znamená že už je... Podávame s brusnicovým džemom alebo aj iným ( černicovým, ribezlovým) Dobrú chuť

    Hermelín (ako z IKEI) - obrázok 1
  2. 2

    Ešte jeden krát

    Hermelín (ako z IKEI) - obrázok 2

Diskusia k receptu

katkat
joj toto mam velmi rada :) my uz sme doma dali upgrade na verziu s camembertom, tiez mnam :)
domci4
už aj s camembertom som to robila, tiež super :)
marianne69
neviem sice ako vyzera ten z IKEI,ale tento vyzera strasne jedlo,si sikovnica:-)
violetacamorova
Toto je krásny hermelín, na panvici je to šikovné ja som piekla chvíľu v rúre, potom som stred prekrojila do kríža otvorila vonku a trochu dopiekla. Bolo to fantastické s bagetou nasucho opečenou aj neopečenou. Toto vyzerá tiež super s tým brusnicovým džemom...
coldbery
Tiež hermelín s manželom máme veľmi rady a ten tvoj vyzerá úžasne....si šikovná ...♥
kakaova
Piekla si ho na obyčajnej panvici , alebo grilovacej ? Pýtam sa kvôli tým prúžkom ...
domci4
Piekla som to na obyčajnej, ale ten sýr mal také prúžky :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia