Hermelín (ako z IKEI)

domci4 - fotkadomci4, 22. apríla 2012
Hermelín (ako z IKEI)
Foto: domci4

Tento sýr nie je ničím zvláštny, ale je vynikajúci :) Pridávam tu recept možno aj na pripomenutie alebo ak niekto nepozná môže skúsiť...

Suroviny

koľko máte jedáčov
 trošku

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nič zložité :) pripravíme si panvicu :) urobíme si zemiaky :) ak sa dorobia, hneď dáme hermelín. Opekamé z jednej aj druhej strany, ak bude zmaknutý to znamená že už je... Podávame s brusnicovým džemom alebo aj iným ( černicovým, ribezlovým) Dobrú chuť

    Hermelín (ako z IKEI) - obrázok 1
  2. 2

    Ešte jeden krát

    Hermelín (ako z IKEI) - obrázok 2

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu
Toto je krásny hermelín, na panvici je to šikovné ja som piekla chvíľu v rúre, potom som stred prekrojila do kríža otvorila vonku a trochu dopiekla. Bolo to fantastické s bagetou nasucho opečenou aj neopečenou. Toto vyzerá tiež super s tým brusnicovým džemom...

Pridaj komentár k receptu: