Griotkové srdiečka

ancicka - fotkaAncicka, 28. januára 2017 19:54
Ďalšie recepty »

Griotkové srdiečkaFoto: ancicka
15 min
príprava
12 min
na 180 °C

Suroviny

150 g
60 g
1/2 bal
3 PL
250-300 g
 na zlepovanie

Postup prípravy

  1. 1

    Zmäknuté maslo (Palmarin) vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom. Do toho zapracujeme griotku a múku. Vypracujeme hladké cesto, zabalíme do fólie a dáme na hodinku do chladu.

  2. 2

    Potom cesto rozvaľkáme na tenko a formičkou vykrajujeme srdiečka. Ukladáme na plech a upečieme asi 12 min na 180 °C.

  3. 3

    Vychladené potom zlepujeme lekvárom a jemne pocukrujeme.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist