Foto: ancicka
15 minút
príprava
príprava
12 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zmäknuté maslo (Palmarin) vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom. Do toho zapracujeme griotku a múku. Vypracujeme hladké cesto, zabalíme do fólie a dáme na hodinku do chladu.
- 2
Potom cesto rozvaľkáme na tenko a formičkou vykrajujeme srdiečka. Ukladáme na plech a upečieme asi 12 min na 180 °C.
- 3
Vychladené potom zlepujeme lekvárom a jemne pocukrujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Si ty ale šikovnica. V jeden deň ponúkneš viac receptov.
Ano ,vyšľahať ako na pknku.Maslo je jemnejšie.Alkohol s griotky sa vyparí pri pečení a ja by som vravela,že tie moje chuťov prerazil pikantný lekvar s ribezlí.