Grilovaný ananás
			   Marek Petrán
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 29. júna 2010
		   
		   šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 29. júna 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Na panvičke necháme skaramelizovať cukor, pridáme víno, počkáme, kým sa karamel vo víne nerozpustí.
- 2
 Pridáme nakrájaný ananás. V karameli obalíme ananás.
- 3
 Podávame ešte teplé so sorbetom, alebo zmrzlinou podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu