Farfalle s tuniakom

ina508 - bez fotkyina508, 27. októbra 2009

Rýchly obed alebo večera a pomerne diétny a zdravý, pri tom ja ho zbožňujem a robím si ho každý týždeň.

4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
2 konzervy
2 ks
0,5 KL
1 štipka
10 Dg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Daj variť cestoviny bežným spôsobom al dente

  2. 2

    Medzitým otvor konzervy tuniaka a na malú panvicu zlej z nich olej. Cesnak posekaj na drobné kúsky a opeč mierne na oleji. Pridaj tuniak, oregano, muškátový oriešok, soľ a prehrej všetko len do bodu varu.

  3. 3

    Zlej cestoviny, pomiešaj s tuniakom a posyp syrom. Ako príloha sa hodia paradajky, či kvasená uhorka. Môžeš ešte posypať pažítkou.

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Talianska kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu

isar
Cestoviny s tuniakom robím na rôzne spôsoby - je to rýchle a mne to chutí. Aj toto vyskúšam.