Rýchly obed alebo večera a pomerne diétny a zdravý, pri tom ja ho zbožňujem a robím si ho každý týždeň.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Daj variť cestoviny bežným spôsobom al dente
- 2
Medzitým otvor konzervy tuniaka a na malú panvicu zlej z nich olej. Cesnak posekaj na drobné kúsky a opeč mierne na oleji. Pridaj tuniak, oregano, muškátový oriešok, soľ a prehrej všetko len do bodu varu.
- 3
Zlej cestoviny, pomiešaj s tuniakom a posyp syrom. Ako príloha sa hodia paradajky, či kvasená uhorka. Môžeš ešte posypať pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu