Foto: silvika077
Tento recept ma napadol vtedy, ked som jedla kokosky.Nikdy som na nich nemala rada tú spodnú časť, vždy som ich oddelovala a zjedla som Zobraziť celý popisTento recept ma napadol vtedy, ked som jedla kokosky.Nikdy som na nich nemala rada tú spodnú časť, vždy som ich oddelovala a zjedla som len vrchnú kokosovú časť s džemom.Tak som stvorila tento recept. Pečiem ich veľmi často, lebo si ich oblúbili aj naše deti. Robila som ich aj na Vianoce, ešte z nich dokonca máme...ale rýchlo sa míňajú.
porcií
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Vaječné bielky s práškovým cukrom a octom šlaháme nad parou asi 15 minút.Pridáme kokosovú múku a ešte spolu vyšlaháme.Pomocou lyžičky vytvarujeme kôpky ktoré ukladáme na plech na ktorom je papier na pečenie.
- 2
Sušíme v rúre pri 100 °C asi 25 minút.
- 3
Po upečení kokosové kôpky zlepíme s džemom podľa vlastnej chuti. Ja mám najradšej marhuľový.Prajem dobrú chuť pri maškrtení !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
toto je môj názor 100 ludí - 100 chutí :))
tatranka - ten oriešok je dobrý nápad , vyskúšam .