Dezert Heisse liebe

matus113 - fotkamatus113, 8. augusta 2010
Dezert Heisse liebe
Foto: matus113

Sladké malinové pobozkanie.

4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
4 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Do hrnca si dáme 1 deci vody, do ktorej nasypeme mrazené maliny a za stáleho miešania ich prehrejeme. Pridáme cukor, ktorý pridávame podľa toho, ako máme maliny kyslé. Ešte chvíľu prevaríme a maliny sú hotové. Servírujeme tak, že do misky nalejeme maliny, na ktoré dáme lyžicu vanilkovej zmrzliny.

Diskusia k receptu

Vymazať
jody
Die heisseste koente die nur mit paar tropfen baileys sein, oder? :-)
Vymazať
forneta
jody: aleboo.... =)) ja viem po nemecky ale nepochopila som tu vetu... ale ten dezert vyskúšam močno aj hneď traz... maliny som dala pred chvílou zamraziť takže určite skúsim... =))
Vymazať
forneta
neurazte sa ale asi tak... prepáčte... =DD ale dnes som tento dezert jedla a musím powedať... teda pochváliť že to bolo výborné... ale skúsila som to s kávovo-vanilkovou zmrzlinopu...
Vymazať
zuuzkaa
..ten dezert sa tak vola,treba mu uz iba trosku slahacky ...je to vyborne,ten liker je mozne obmenit .:)
Vymazať
lia66
Jémine, mňááám-tak toto musí byť polahoda!!!...len maliny nemám...a nemohla by som to zameniť za lesnú zmes?...ale ukladám a určite vyskúšam.
Vymazať
jozka2
Z nudze cnost,v New Jersy ako urcite ste videli v spravach cele vychodne pobrezie zasiahol zo severu na vychod trop.storm a z juhu ako by mal otocky na vychod druhy tropical storm a do tretice najlepsie pockali si na plny mesiac a stretli sa v pondelok vecer pri plnom mesiaci,no mali ste zazit ten fukot,elektrika vypadla/od nedele-stvrtku/.Vsetko z mrazaku slo do kosa ale jahody a borovky som vybrala zasypala curom a stvrtok vecer presne takto uvarila a naliala do flias a teraz su vynikajuce na palacinky,puding,zmrzlinu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia