Foto: mandarin999
Varenie a pečenie milujem, preto som sa rozhodla, že sa posuniem troška ďalej. Moje nové, moderné, zdravé a chutné recepty nájdete na mojom rozbiehajúcom Zobraziť celý popisVarenie a pečenie milujem, preto som sa rozhodla, že sa posuniem troška ďalej. Moje nové, moderné, zdravé a chutné recepty nájdete na mojom rozbiehajúcom sa blogu: http://www.passionforfood.sk/ ,kde postupne pribudne množstvo zaujímavých receptov. Budem potešená, ak naň zájdete a vyskúšate nové recepty. Tu Vám prinášam jeden z nich.
porcie
Postup
-
1
Ako prvé si pripravíme čokoládový krém. Čokoládu si rozpustíme nad vodným kúpeľom v hrnci. Mascarpone si vymiešame spolu s gréckym jogurtom a javorovým sirupom. Pridáme rozpustenú čokoládu a vymiešame na lahodný čokoládový krém. Bielko si vyšľaháme do tuha. Jahody si rozmixujeme zvlášť spolu s medom. Zmixované jahody pomaly pridávame k bielku a miešame. Vznikne jemná a chutná jahodová pena. Už stačí iba krém a penu nakombinovať a ozdobiť a nechať cca hodinku odležať v chlade.
Diskusia k receptu