Čokoládovo-nutelový likér fotorecept

eviana - fotkaeviana, 8. februára 2014
Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept)
Foto: eviana

...na také to domáce pocuckávanie vo dvojici ako stvorené, prípadne na obzvláštnenie kávy... jednoducho na osladenie si života :)

1 liter
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

100 g
5 PL
400 ml
2 PL
300 ml (Tuzemák, Um...)
150 ml




Postup

  1. 1

    ...pripravené suroviny - vľavo v pohári je domáci vanilkový cukor, ostatné je rozpoznateľné :)

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ...šľahačkovú smotanu dáme do hrnca

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...pridáme vanilkový cukor

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ...pridáme nalámanú čokoládu

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    ...a dáme na sporák prevrieť - za stáleho miešania

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    ...po prevretí odstavíme zo sporáka

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    ...polievkovou lyžicou naberieme nutelu

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    ...dáme do misy 5 poriadne nabratých lyžíc

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    ...prilejeme rum a metličkou spojíme

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    ...tu už nastupuje technika - aby likér bol krásne hladký a zamatový

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    ...prilejeme teplú šľahačkovo-čokoládovú hmotu - netreba čakať na vychladnutie

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    ...na záver prilejeme vodku a zmiešame do hladkého krémového likéru. Z tohto množstva je cca 1 liter likéru + deci na rýchlu koštovku :)

    Čokoládovo-nutelový likér (fotorecept) - obrázok 12

Diskusia k receptu

havino
nemá chybu, čo do chuti, do kvality, bomba, úvodná foto je tak lákavá len cucnúť si
luss44
@eviana milá, Ty ma zase pokúšaš? ja skoro žiadny alkohol nepijem, a keď už, tak takéto sladké lepkanice. Toto musím vyskúšať, o mesiac máme oslavu, posielam 5*****
eviana
Jooooj, že sme ozaj nie susedy... ja k Tebe na chlebík, Ty zasa ku mne cucnúť si :))) ako dobre by nám bolo, že? :)
eviana
@luss44 , tak to sme na tom podobne, ja tiež nepijem ani piť neviem, ale takémuto rada podľahnem po troške :) Ďakujem Ti za hviezdy a hlavne za usmievavý koment :) Budem rada ak skúsiš a podelíš sa o svoje dojmy :)
yogicek
@eviana
Ešte by som si trúfol namiešať sunar, ale toto je na mňa zložité. Ale ak by ste Vy tri potrebovali obsluhu, tak sa pridám. Ja nepijem vôbec, tak moc škody nenarobím. Síce, keď sa zídu tri baby pri fľaške, tak to hrozí nejakým prúserom, ale to už by som nejako ukočíroval.
pusta
@eviana milá, tak toto je bomba!!! :-))))
ja síce tiež nepijem, a likéry žiadneho druhu ani len "necuckám" ale takúto verziu dobrej Alžírskej kávy by som určite prijala - ale iba jednu :-)
no, pozor, pozor !!! také popíjanie sladkého vynikajúceho likériku vedie nenápadne k ťažkej opici :DDDD - šak viem dobre, že u teba, srdienko moje, neprichádza do úvahy :-)))))
to bolo len pre tých druhých :DDDD varovánííí :DDDD
inak @yogicek , súhlasím, svätú pravdu píšeš, tri baby pri flľaške - to je teda vždy prúser a ešte aký :-)
srandičky a žartíky včúúúľ bokem - bez debaty samé *****, teda aspoň tých 5 možných ti dávam.
luss44
@yogicek , keď sa pridáš, naučíme Ťa to piť :) lebo tri baby pri fľaške neukočíruješ.
tatranka
@eviana nože ulej! Paráda! Urobím veru pre nevestičku.Ona má rada takéto sladučké dobroty.Vďaka za dobrý receptík.
salinka
Na takúto čokoládovú nôtu by som sa dala nahovoriť, pripíšte aj mňa:-)
mariamka
tak pozor, taketo separacie sa mi vobec nelubia, vy sa tam nasackujete k @eviane na hotovku, co takto nieco doniest? @eeevi ja si donesiem stamperlik, moze byt? :) super si to namichala, taketo cuckanie mam tiez rada .. s dobrou partiou :)
eviana
@yogicek , no to Tvoje kočírovanie by som si rada pozrela, resp. zažila :))) Bo musím súhlasiť s @luss44 , ťažko ukočírovať jednu babu vo švungu a nieto ešte tri či viac :))) By sme Ťa aj bez rebríka na povalu dostali :)
zuzkabluzka
no veru, takymto pocuckavanim by som ani ja nepohrdla, len ja mam smolu, ze vo dvojici to nebude, moj muz alkohol do ust nedaaa :)
eviana
@pusta , zapísané mám, pre Teba alžírska káva špeciál :)
Likéry robievam už celé roky, ba desaťročia :) takže čo to o ich hlavomamnom vplyve na človeka, resp. seba viem :)
Ďakujem za dôveru, hviezdy aj milé slová :)
eviana
@tatranka , aj Tebe by som veľmi rada uliala, aj Tvojej nevestičke :) Som rada, že Ťa liguére zaujal a poteším sa, ak ho skúsiš spraviť a zachutí Vám :)
eviana
@mariamka , žiadne separácie, u mňa je vítaný každý humanoid dobrej vôle a Ty máš u mňa dávno čestné miesto... so štamperlíkom aj bez :)
eviana
@zuzkabluzka , muž nech pocuckáva čajík a Ty pri ňom liguére :) A predsa to bude pocuckávanie vo dvojici :)
yogicek
@eviana
Tak a je to. Ďalšie záujemkyne. Toto je teda už aj na mňa moc. A to som už niečo prežil. Mal som v kanclu 3 baby. Ja to vzdávam, lepšie by som dopadol, keby ma prepadla tlupa feministiek, za výdatnej podpory Amazoniek. Moje sebavedomie je v ... Zostanem ja radšej u svojich tlačeniek, klobások a jaterničiek a neviem ešte čoho.
eviana
@yogicek , takže si to vzdal bez boja? Si nás za kus mäsa vymenil? Hm hm hm... no teda a teraz kto nás kočírovať bude? :)
@mariamka , žeby sme ho my krehké stvorenia až natoľko vystrašili? Neverím :)))
havino
to bude partia, sa už teším, ja idem teda baliť holky, ide sa, všetko moje parťáčky, to bude smiechu a nie len z likéru, isto nie :-) no a na prázdno sa nejde, jasné, že nie, pre nás dievky beriem kváskové lievance






a Ty @yogicek , ved sa neľakaj, my sme dobré dievčatá, iba trochu viac ukecané, hádam nám to neurobíš, že sa vzdáš a ked so sebou donesieš tvoje superské tlačenky, beriem so sebou aj niečo k nim



eviana
@havino , ja Ťa ľúbim čoraz viac, tomuto sa vraví žena činu, vždy pripravená, ale že ako pripravená!!! Si to dotiahla do dokonalosti ale že úplnej :) Dvere už máte u mňa všetci dokorán, nonstop ako OMV pumpy :)
havino
že OMV pumpa, :-) sa budem rehotať do večera, moje nervy, na šak tak aj na stojaka môžme, ked nás toľko bude, :D, hlavne nech je dobrá nálada, aj postojačky cucneme a pojeme :-)
eviana
@havino , že na stojaka... a ščul sa rehocem ja :) Neboj... sa niekde voľne pohodíme, je to síce byt, ale nie malometrážny :) Dobrých ľudí a dobrej nálady sa tu vmestí do nemoty :)
elysa
aj ja by som "scucla" , ale asi až zajtra, som po vydarenej oslave, takže receptík odkladám, vyskúšam a Tebe hviezdy všetky posielam :))
luss44
@havino tie lievance aj žemle vyzerajú báječne :) mne sa práve pečie kapustové pečivko, tak balím a bežííím :))) len či @eviane ostalo ešte čosi z toho likéru, odvčera je ďaleko... :)
eviana
@elysienka , ved vies, ze si tiez vitana na "scuc party"... dnes, zajtra, hocikedy :) Ďakujem Ti za milé slová aj hviezdy :)
eviana
@luss44 , musím sa priznať, že som sa pár krát priam závislácky k chladničke dnes plížila s úmyslom jasným, ale odolala som, vždy som z nej len to, čo som naozaj potrebovala k vareniu vybrala, takže ešte z neho ostalo... aj suroviny ešte sú, ak bude treba dorobím... bárs aj do tej vane, aby dosť bolo :)
mariamka
zienky nech sa vam tie pusy nezlepia, donesiem daco slanuo :)

eviana
@mariamka , no ja to vidim na dooooosť dlhú žúrku, kým toto všetko pojeme a plnú vaňu likéru vypijeme... ber moja, ber, vyzerajú neodolateľne.... aj kus mäsa bude, teda mimo tlačenky od @yogicek - akurát vkladám recepis :


eviana
@marianne , popačuje sa mi aj ten Tvoj likér, v ňom zasa tie ľadové gaštany fajne zahrajú... je Ti jasné, že si tiež zvaná a pokojne prines za fľašu toho Tvojho liguééére :) sa poddá isto raz dva :)
mariamka
fu fu ten zvanec dobre vyzera, dam si povedat! @eevi ved ked sa zeny "rozjedou" :)


marianne
to co tu mate baby za mejdan?:-)) sak pri likeri cela kuchyna:-)
alex37
dievčatá podarené ste :-), @evianka , receptík som už vytlačila a poslala ďalej, náš dedo je tiež špecialista na miešanie, vyrába orechovice, vaječňáky, bylinkovice... a potom nám robí koštovačky :-) dokonca má zariadenú aj pivničku na tieto účely, xi,xi..., 5*
luss44
@mariamka song perfektný, aj text sedí, len také auto nám chýba, čo by nás k @eviane pozvážalo... Snád @yogicek také parkuje pred domom a urobí nám túto službu, už ked piť nebude :)))
eviana
@alex37 , ďakujem Ti, spravila si mi radosť :) Joooj, s dedom by sme si rozumeli, mňa tiež baví miešať drinky, likéry... tá jeho pivnička musí byť čarovné miesto, že ho srdečne pozdravujem :)
eviana
@luss44 , ktovie, či by sa dal tu na SK zohnať taký ten anglický poschodový autobus... a či by ho @yogicek zvládol odšoférovať :)
eviana
@luss44 , o @yogicek vôbec nepochybujem :) Problémom v tomto prípade bude skôr stav ciest na Slovensku, aj keby sa autobus zohnať podarilo :)
@marianne , som zistila, že to robia mäkčene to rozliezanie... veď viem, že ešte nie si pod vplyvom :)
@mariamka bude skvelý discjockey, fajne si to vymyslela :)
eviana
@alex37 , inak tiež si zvaná samozrejme na žúrku... a pokojne zober aj deda, nech na nás @yogicek nie je úplne sám :)
mariamka
toz tu vravce cvirikaju, ze ma dakto spomina :) taka dovera!! to ani nezasluzim, trosku potrenujem a mozme ist na to!
marianne
tak sa snaz,ale ziadne plouzaky,lebo chlapskeho pokolenia na zurke malo:-)))
alex37
baby, ďakujeeeem, inač vam poviem ze nas dedo ma specialny dar na opíjanie žien a Bulharov :-) par ich islo uz z pivnicky potazsie hore schodmi /sice su dost strme-tie schody/ a v ktorom kute SK by bola ta žúrka ???
alex37
baby, ďakujeeeem, inač vam poviem ze nas dedo ma specialny dar na opíjanie žien a Bulharov :-) par ich islo uz z pivnicky potazsie hore schodmi /sice su dost strme-tie schody/ a v ktorom kute SK by bola ta žúrka ???
kukulienka71
:-))@mariamka bude super!!!!ja zbožňujem jej hlášky!!Likérik,dobrotky od každej z nás,One way ticket a pod....Najlepšia virtuálna žúrka roka!!!:-))
eviana
@alex37 , ja som mala fakt silný pocit, že dedo by medzi nás zapadol skvele a to som ešte nevedela tieto detaily o jeho dare :)
No zatiaľ to vyzerá na bar "U mňa" - juh SK, Šamorín...ale na žúrku v takomto zložení by som aj do Zimbabwe išla :)
alex37
neuveris, ale ja do Samorina chodim...a aj dedo :-) knižnica u Vas je pomenovana podla mojho stryka ;-)
elysa
a to ten Pepa z toho klipu nás nepozváža? ale ja až zajtra, dnes som na tom ako tá moja labuť z mojej profilovky...
mariamka
nalada graduje, graduje,, :) sa tu zisla particka, par excellance @elysa nebud labut :) preberieme kazdeho :)


havino
nale ved ja nejdem brať dovolenku na žurku, či? bude treba? asi hej teda, ved jedla, pitia na týžden budeme mať. @mariamka , odhlasovaná na disdžokejku. @ale37 , och jezus, dedo nebezpečný pre mňa trochu, budem od neho čo najdalej radšej, kde to ja, jeden cuc a mám dosť :-)
luss44
milá @mariamka opäť dobrý výber, vtiahla si ma do leta, normálne sa vidím v Senci na jazerách :) @havino , s dovolenkou neváhaj, hádam aj na 2 dni si radšej vypíšeme :)
elysa
@mariamka aj na túto som sa včera bavila, som po super žúrke, dneska len na labuť, ale ja sa z toho dostanem :-)) @eviana vraj môj dedo od Šamorína pochádzal, to som sa dnes dozvedela :)
mariamka
@dievcence , s vami je zabava, ani netusite, nejeden parket som uz zodrala, viem, co nas bavi , @elysa ved ja v dobrom, nohy hore, relax, a zas si to rozdame :) "Nonstop....."
eviana
@alex37 , aký je ten svet malý, takže je reálna šanca, že si spolu niekedy ten likér aj naozaj dáme :) A inak aj do knižnice sem tam zájdem, nepocuckávam stále :)
eviana
Kočeny... čítam Vás a smejem sa... takže už sa vybavujú dovolenky? Mám ísť do vane zarábať liguéééére?
eviana
@elysa , svet je ozaj malý... Tvoj dedo zo Šamorína a ja zasa milujem Topoľčany... že ako blízko má človek k človeku, že?
luss44
jáj baby, ale musíte uznať - dobré popoludnie sme si tu urobili, takto sa mi to páči :)
eviana
@luss44 , súhlasím... už len takto nám spolu ako fajne bolo, usmievavo, príjemne, jemne oplašene, veselo... som presvedčená, že by sme si rozumeli aj LIVE :) Možno raz... :)
luss44
milá @evianka , o tom vôbec nepochybujem, možno fakt niekedy v lete čosi ako stretko spopácame :) neviem, či tu také čosi už bolo /pamätám si len Gordonkovu nevydarenú akciu/, ale zase nie som tu tak dlho.
brambora
Keby som vedela, ze ste zo samorina, tak sa sackujem do tej vane plnej chlastu aj ja. :DD ved ste mozno aj moja suseda a ani neviem. :D
eviana
@brambora , no tak nevykaj mi predsa, to sa tu nerobí :) Mám taký pocit, že si mala Senec kedysi, či? No vidíš to, možno sa každý deň niekde v uliciach stretáme, ani nevieme... s tým musíme niečo spraviť :)
medovnicek
ja mám takéto likéry rada, tento nepoznám, u nás sa zväčša robí len vaječný, ale zmena je život:)
brambora
@eviana no ja si na ten Samorin stale nejak zvykam. byvame tu skoro 5 rokov ale stale mam Senec v srdci, moj rodny domov. tu v Samorine poznam akurat tak jednu kamaratku z detstva a tot vse. :D aj susedov keby som stretla niekde inde ako vo vchode, tak ich nespoznam. :D
eviana
@medovnicek , mám "v rukáve" ešte zopár likérových variácií, som taký pocuckavací typ :) a domáce je domáce :) Som rada, že Ťa zaujal :)
eviana
@brambora , viem o čom píšeš, prešla som si tým tiež a to som tu ani len tú jednu kamošku z detstva nemala... a teraz už tu máš aj mňa :)
havino
tak baby po virtuálnej žurke je tu daľšia výzva od@kimlo stretko!!!
alex37
....dievčatá, máme dvor, altánok, vonku CD prehrávač, miesto na guľáš....deda a pivnicu vo vedľajšom dvore :-)....čo vy na to???
eviana
@alex37 , super podmienky, priam ideálne... no niečo na leto dohodneme... tešme sa... opatrne, nech to vyjde :)
marianne
povedz cas a miesto a sme tam ako na koni,ale este zimno je.. to by @evianke likeru braklo v tej zime...ale vsak aj my nejake zasoby donesieme...:-))
alex37
leto 2014 podľa dohody
trvanie: jedna celá sobota aj s nocľahom /stany aj spacáky...sú aj nejaké postele/
vstupne: najlepšie vlastné recepty z varechy
bonus: dobrovoľník na varenie toho guľášu
vek: od 18-100 :-)
DJ mariamka :-)
mariamka
ale ale, tu sa nieco vari, o nas bez nas, zda sa ze @alex37 ma cely scenar v malicku, musim pozriet ci mam vobec nejaky volny termin :)
luss44
@alex37 no Ty si aká akčná :) super... baby, ja to normálne už vidím :))) nečakané, spontánne nápady sú tie najlepšie.
havino
ja tu odpadnem z vás, tolko krát za večer som sa na varechu ešte nevracala a len chodím notebook dobijať, kým dožehlím a iné veci a preklikávam na likér, no ale páči sa mi to, šecko, takže, guláš majster jednoznačne @kimlo , disdžokej @mariamka
eviana
@alex37 , krásne podmienky, super dohoda, sedí vec :)
Už len či ten @kimlo do toho pôjde s nami ako guláš majster... a @yogicek by som navrhovala za gril majstra :)
@havino , @alex37 - aj ja závislá už na týchto našich dohovoroch riadne... pobehujem hore dole... idem rýchlo bublaninu vybrať z rúry, bo bude mať na raňajky chlap len uhlíkovku :)
alex37
@eviana , každý kto chce prísť bude VÍTANÍ !!! pozor na bublaninu :-)
ostatné v TS :-)
jerica
@eviana Evka , k teceptu niet čo dodať a komenty len s palcom hore , nemajú chybu :-) *má číslo 22 :-)
marianne
baby idem ku Vam,lebo svet sa zblaznil:-)) ja pridem a donesiem co bude treba...kto vari ten gulas???
eviana
@jerica , ďakujem za milé slová uznania, od Teba vždy potešia... a čo znamená číslo 22? Inak moje obľúbené je 23 :)
eviana
@marianne , no chlapi sa zatiaľ držia bokom... len nesmelé krátke vety od nich máme, aj keď uznávam, že pri nás sa ťažko k slovu dostanú :)
Plán je gulášmajster @kimlo , grillmajster @yogicek a DJ @mariamka :)
Čo kto donesie by sme mohli z našich receptov vybrať a dohodnúť:)
marianne
gulas bude v dobrych rukach aj grillmajser a o DJ-ke ani nehovoriac.Silna trojka....:-))
marianne
coz o to,chlap cinu @kimlo je,ale tych feferoniek v gulasi...aj hasiaci pristroj bude treba...:-)) inak gulas nepochybujem skvely bude...
eviana
@megdesign , "tento způsob zimy zdá se mi poněkud nešťastným"... tak to skúšam aspoň takto vylepšiť s tým snehom :)
yogicek
@eviana
Celé poobede som bol mimo PC a jak pozerám, tak sa to tu riadne rozbehlo. V noci som si tie komentáre prečítal, ale jednoducho povedané už sa v tom strácam. Komentár jednej z Vás ma presvedčil aby "jsem odvolal co jsem odvolal a slibuji co sem slíbil". @eviana , Ty zostav jedálny lístok, aby som vedel aké mäsko mám kúpiť, ja si zatiaľ idem kúpiť nový mrazák, aby som to mal kam dať. Mimochodom, @mariamka , žena ma pustí, len jej musíte sľúbiť, že ma vrátite v pôvodnom stave a zložení. Ja sa pre istotu nechám poistiť na všetko a proti všetkému. @havino , nehnevaj sa, ale nosiť drevo do lesa?:):):) (Tvoj komentár o 14:16) @kimlo , som rád, že si sa pripojil, ale zrejme tiež ako ja, si neuvedomuješ do čoho si stúpil. A kedy že, sa má ten zlet čarodejníc konať?
luss44
no baby moje, pozerám, že večer to tu ešte pekne žilo :) hneď takto po ránu ste mi urobili dobrú náladu :) Teším sa, vidím, že @yogicek nesklamal a sľubovaná obsluha bude. @alex37 - nemaj strach, odvážlivcov je tu viac, vidíš sama. Len aby ste nakoniec mali dosť veľký dvor na takú akciooo :)))
jerica
klikla som na hviezdičky a naskočilo číslo 22 , máš super guráž , vysielaš energie ako veľký transformátor :-)
ailuj82
že likér a zrazu stretko... no super, len aby to vyšlo, ja by som sa tiež pridala :)
yogicek
@luss44
Ak bude malý dvor, zoženieme štadión a golfové vozíky, aby sme sa moc nenachodili.
eviana
@yogicek , zlet čarodejníc je plánovaný na leto 2014, ešte budú prebiehať dohody kuloárneho charakteru, o ktorých budú záujemcovia informovaní včas :)
Mám radosť, že si neušiel z boja, že si to s nami nevzdal :)))
Snáď sa aj @kimlo pripojí :)
eviana
@jerica , si ma rozosmiala... ďakujem, ja totiž aj som VEĽKÝ transformátor... a to som ešte v relatívne tichom chode :)))
eviana
@ailuj82 , likér na stretku nebude tiež chýbať... sa postarám :) A Ty samozrejme tiež budeš vítaná... žiadne veľké prípravy nebudú, spontánne si povieme dátum a kto bude chcieť a môcť príde... @alex37 ponúkla priestor, ak bude nedostatočný @yogicek to skvelo vymyslel so štadiónom a golfovými vozíkmi, čo veľmi chválim :)
ailuj82
budem sa tešiť, len by som chcela vedieť, aspon v akom okrese alebo aj meste to bude :)
lyali
jeeejo, zlet carodejnic na stadione a ja citam, ze s golfovymi palicami, tak som hutala, ze ci miesto tradicnej metly teda sa mam po dakej palici zhanat, nech moderne startujem... :-D som sa ale pri Vas narehotala :-D ale zvladla som docitat az do konca :-D a to som si, mila @evian ôčka, Tvoj likerovy "lektvar" v kotli este nenamiesala :-D ja lubim taketo tranformatorovanie dobrych nalad :-)
yogicek
@lyali
Milá moja. Tak teraz si to zaklincovala. Hlavne leť pomaly, nízko a v zatáčkach brzdi.:):):)
eviana
@luss44 , do leta ešte tých likérov namiešam ojojoooooj :) Hádam aj plnú vaňu naozaj :)
eviana
@ailuj82 , uvidíme podľa toho koľko nás bude, či nakoniec nebude musieť fakt ten štadión a možno hneď Strahov @yogicek zajednavat :)
eviana
@lyali , už Ťa vidím živo... nad kotlom s liguére stáť a miešať... na pleci čierna mačka a pri dverách zaparkovaná golfová palica s raketovým pohonom :) naozaj štýlová bosorečka :) Som rada, že si sa k nám so smiechom aj Ty pridala Lyuška :)
eviana
@yogicek , ten manuál na opatrný spôsob letu patril aj mne? Bo ja najradšej lietam rýchlo, priam bezhlavo a zásadne bez bŕzd... :)))
eviana
@mariamka... ozaj, krásne si to vystihla, som ani netušila, že sa až tak úžasne podari namiešať :)
yogicek
@eviana
Ty chceš, aby aj Teba zostrelili jak starou Matouškovou? (Slunce seno a pár facek)
mariamka
vidis ake mas schopnosti?? inak @lyali pasujem za pilotku formacie, ma na to vizaz aj vybavenie, @yogicek tazko zarucit pri takej presile
eviana
@mariamka , ale to nie ja, to ten likér :) S pilotkou @lyali súhlasím, len po mne nech nikto nechce aby som robila navigátora, bo ja sa - a to ešte nie je tým nemcom - stratím aj vo vlastnej hlave, aj bez likéru :)
yogicek
@eviana
ale vôbec nie, len nerozumiem tomu čo napísala @mariamka : citujem "ťažko zaručiť pri takej presile". Komentár o 19:01
yogicek
@eviana
Dámy ja už v tom mám jasno. @mariamka som pochopil, nič sa nedeje, všetko OK. Trošku sa nám krížili komentáre, to preto. Idem sa vyvenčiť.
luss44
teda baby moje, ale že ako ste sa krásne odpokračovali po včerajšku, @evianka sleduješ ten prísun ďalších účastníkov zájazdu, zapisuj si kvôli množstvu likériku, ale musíš namiešať presne takýto - náladotvorný :)))
alex37
ahojte :-), ako sme postupili? už nás je aspoň desať??? vidím že dopravné prostriedky ste už poriešili :-) alkohol tiež :-) už len to jedlo zostáva, veď to má byť predsa zraz VARECHY..:-)
havino
servuste všetci stretáci, od rána som sa na vás tešila, čo sa tu zas uvarilo, upieklo, jej, tak sa dohoduje dále, super a ako čítam tak už štadion, no neviem neviem, začali sme u @eviany , potom aj OMV pumpa bola dobrá, neskôr záhrada u @alex a včul už štadion, mne to je jedno, bárs aj golfové hrisko nech sa na tých golfových metlách dobre pristáva a rovno ku kotu s gulášom a vaňou likéru.
eviana
@yogicek , ak si dve noci nespal, tak niet sa čo diviť, už sa Ti asi aj oči krížia, nielen komentáre :)
eviana
@luss44 , sledujem a pripisujem čiarky... kvôli množstvu surovín do likéru :) Ale tú najhlavnejšiu surovinu má každý v sebe - dobrú náladu :)
yogicek
@havino
Zväčšuje sa pristávacia plocha, neviem či by nebolo treba vymeniť vaňu za cisternu a zajtra za bazén.
eviana
@alex37 , to tiež poriešime, veď každý z nás má čo ponúknuť... pohrabeme sa vo svojich kuchárskych knihách, kuchyniach i hlavách a niečo fajné vymyslíme :)
radost
heeeej - vy TU ..!!
neprovokujte dva dni už...!!!
máte pitie..máte mäso..máte chleba...a ...r-a-d-o-s-ť..vám netreba..??
nezabudnite pribaliť..bez nej sa nedá zabaviť..!!
alex37
@rados ť, no vidíííš, takže podarilo sa už si naša?? provokácie uspeli??
môžeme ťa písať do zoznamu? veď bez radosti ani na krok :-) xi,xi..
eviana
@radost milá, krásne rýmy, oči máš, tak pozri nimi, vyššie hore píšem aj , o surovine najlepšej - ňou je dobrá nálada, bez nej každý postráda ... takže radosť vítaná je :)
radost
šak som s vami deň čo deň..len so mnou si splníte o stretku veselý sen..!!bezomňa ani krok..
verím-že budem s vami po celý rok..:-)))
havino
huráááá, mám radosť, bo s @rados ť mám ešte väčšiu radosť, rátajte to ktosi koľko nás priletí, ved @yogicek má pravdu, aj ked nespal chuda naše, ale myslí mu to,že pristávacia plocha sa mení, porátajte, ja letový poriadok pripravím
eviana
@radost , nieco na tom asi bude... už len podľa toho, že tu niet svárov, zlosti, napriek toľkým komentom, len veľa smiechu a radosti :)
eviana
@havino , do leta este mame casu na ratanie... najprv dane budu... ked sa spamatame, potom poratame... kocky su hodene, ulohy teoreticky rozdelene, zvladneme to... ked bude najhorsie, tak zabookujeme letisko :)
yogicek
@eviana
Môžem si so sebou zobraťaj jednu kamarátku ako bodyguarda? Robí dozorkyňu v ženskej base.
lyali
fiiiha, jaka funkcionarka zo mna :-) neviem, ci som nahodou v noci nekricala pilotka formacie zo sna :-) spytam sa manzela, ci som mu v noci spat dala :-))) @mariamka , ja moc dakovala. a toto Tebe aj ostatnym posielam zo srdca (sak motivovat vsetky metly, palice golfove a akoze aj na krku tvrde a vsetky kridla treba)

party chlebicky





toretka





no co, zvalentieva sa :-) no a na tom zraze rada vymenim taketo light slanô a sladkô za poriadny v gulasi kus masa a evickinho grády likera :-D
eviana
@yogicek , na akú vzdialenosť budeme mať, ak ju so sebou ako ochranku vezmeš, k Tebe dovolené sa priblížiť? :)))
eviana
@lyuska... ako krasne si nam to tu zneznila, rozsrdcovala... s Tebou ako pilotkou na čele formácie poletím smelo aj v ústreti neznámej budúcnosti... so srdcami v očiach a úsmevom na perách (chvíľami možno jemne šialeným) :)))
mariamka
@lyali :), viem, ze mas na to, dakujeme za krasnu sladku motivaciu :) @evianka nepojdeme rovno na strahov :)) inak z tej bacharky som mierne v strese ..
eviana
@mariamka , tiež som už Strahov navrhovala, prípadne pristávaciu dráhu bratislavského letiska :) A v strese ja nie som, veď aj bacharka je len človek... len nechcem po papuli dostať, tak sa pre istotu pýtam :)
marianne
...aj bacharka si potrebuje vyhodit z kopytka,co bojis @mariamka....len pre istotu do nej neryp,napr:koli pravopisu,ked si taka detailistka:-DDD ...ale neboj,keby aj, budeme ta branit:-))
mariamka
@marianne :D to som dopadla, ale slubujem, premozem sa, budem max. tolerantna :) za tu obranu ti zahram nejaky bonus, napr. "Nas nedogonat" :))
eviana
Keď bude treba tak jak lvi se budu o klec bít... :)

Jak lvové bijem o mříže,
jak lvové v kleci jatí,
my bychom vzhůru k nebesům
a jsme zde VARECHOU spjatí. (Jan Neruda)


yogicek
@eviana
Hééééééj baby! Späť! Všetko zle. Vy ste to nepochopili. Tá bodyguardka nie je pre mňa, ale pre Vás, keby som si po piatom poháriku minerálky začal niečo dovoľovať.
eviana
@yogicek , po piatom poháriku minerálky si budeme dovoľovať všetky a Tvoja bodyguardka bude potrebovať vlastného bodyguarda :)
marianne
a aka znacka mineralky sa pije? @yogicek na ukludnenie sa moze podavat magneziovka a kto si bude moc dovolovat saratica....
marianne
...ozaj... a pana vrchniho mate? alebo aspon barmana co bude capovat,ale nesmu sa mu ruky klepat,lebo bude buchty s makom posypovat:-) apropo buchty,najlepsie su od @energizer :-)
eviana
@marianne , funkciu barmanky pokojne beriem... ak bude treba aj vypočujem - zvládnem aj funkciu dutej vŕby :) Ruky sa mi zatiaľ neklepú, jedine od strachu pred yogickovou bodyguardkou by nejaky ten slaby tras mohol byť :)
eviana
@alex37 , tak to som ešte "nežrala", ale ja som za každú blbosť a od Teba sa nechám ukecať, veď vieš :)
luss44
baby moje zlaté, aktívne, čo ste Vy tu už stihli povymýšľať, kým som tu nebola :) takže už playboy párty? no pekne :))) len tá bodyguardka mi tu akosi nesedí, @yogicek podumaj ešte...
eviana
@luss44 , vidíš... zábava graduje už aj tu, čo to bude potom, keď sa všetci stretneme osobne? Nikomu nebudeme v ničom brániť, ak sa @yogicek bude cítiť s bodyguardkou bezpečne a pohodovo, tak nech ju berie, bars aj tri :)
TS :)
yogicek
@luss44
@eviana
Kočky, prosím Vás, prečítajte si ešte raz a poriadne môj komentár o 12:07!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luss44
@yogicek zlatko, my sme pochopili, len u takej ženštiny z basy nikdy nevieš, na ktorú stranu sa pridá... aby sa to neobrátilo nakoniec proti Tebe :) ale napokon, je to Tvoja kamoška
eviana
@yogicek , ale bolo pochopene, ale my Ta nenechame len po piatu mineralku prist, my Ta mozno aj rozkom opijat budeme... a vtedy bude jedna bodyguardka malo, aby nas pred Tebou ochranila :)
radost
milujem takéto diskusie..robiť si radosť = ušľachtilá to vlastnosť ľudská..:-)
eviana
@radost , tak vitaj u nás a zostaň koľko budeš chcieť, môcť, musieť... teš sa s nami :)
eviana
@luss44 , ja o @yogicek a jeho odvahe vobec nepochybujem... podla mna je silny v kolenach a nas ustoji bárskedy :)))
yogicek
@luss44
@eviana
Bodyguardka zostáva doma a so mnou, ať se děje vúle Boží. Práve robím slávičí salám, je to dobrotka.
eviana
@yogicek , ani netusim, co to je slávičí šalát, len dúfam, že si do toho nepoužil tie nevinné vtáčiky :) Inak... múdry chlap si, musím uznať :)
eviana
Priatelia a kamaráti, vzhľadom na veľky záujem diskutujúcich o témy rôzne síce vzidialene sa týkajúce tohto likéru, ale chvíľami už ani nie :) a na hroziace nebezpečenstvo, že by niekomu mohla začať liezť na nervy naša dobrá nálada v rámci receptovej časti, prosím premiestnite sa do práve založenej diskusie "Bar u Eviany:
 varecha.pravda.sk/diskusie/bar-u-eviany-/5739-forum.html...
marcelle
Dievčatá, ale ste sa rozšantili :) A to ste na rozdiel odo mňa ani likér neokoštovali.
@eviana , vďaka za recept, likér je výborný.
eviana
@marcelle , ďakujem za skvelú správu, mám veľkú radosť, že si ho vyskúšala a chutil :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia