Čokoládové guľôčky
Foto: droetker
Komerčný recept.
20 ks
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
Suroviny
Na cesto: | |
1 balenie |
|
250 g, zmäknuté |
|
2 PL, zarovnané |
|
Na náplň: | |
100 g |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
naložené v rume |
|
Na ozdobu: | |
1 balíček |
|
1 balíček |
|
Postup
-
1
Na prípravu cesta zmiešame v mise ručne BB puding, maslo a cukor a vypracujeme hladké cesto. Uložíme na pol hodiny do chladničky.
- 2
Na prípravu náplne ručne vymiešame maslo, cukor a rum dohladka. Cesto z chladničky rozdelíme na 20 kúskov a z každého vytvarujeme placku. Do stredu kávovou lyžičkou dáme kúsok náplne a višňu. Ručne tvarujeme guľôčky, ktoré obalíme v tmavom alebo pestrom zdobení. Až do podávania uložíme na chladné miesto.
- 3
Tip: Namiesto višní môžeme použiť aj hrozienka naložené v rume.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu