Foto: egreska
Postup
-
1
Vymiesime si cesto,musi byt pekne hladke,makke a nelepive.Dame do vačšej misy ,zakryjeme a nechame cez noc v chladničke..alebo 1 a 1/2 hod.na linke. - Cesto rozvalkame,natrieme nutelou,posypeme orechami a čokoladou.(plnkou nešetrime )
- 2
- Zrolujeme a rozrežeme po dlžke
- 3
- skrutime do špiraly a vytvoríme kruh
- 4
- a nechame 1 hodinu kysnut (ja som to dala do babovkovej formy)
- 5
- pečieme na 180 st asi 30-35 minut
- 6
Samozrejme možete použit plnku podla vlastneho vyberu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a konecne viem tajomstvo plnky a pletenia.V potravinach tu predavaju skoricovu a cokoladovu (nie okruhlu, iba zavin) , vyzera lakavo.Snazila som sa na internete dozvediet pravy recept,nenasla som ,az v d a k a tebe ho mam;-))