Cézar šalát
Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytý natrhaný šalát premiešame spolu s dresingom a krutónmi, na panvici opečieme kúsky kuracích pŕs, ktoré naukladáme na záver.
- 2
Dozdobíme hoblinkami parmezánu.
- 3
Náš tip: Light verziu šalátu si možno pripraviť tak, že cézar dresing nahradíme bielym jogurtom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu