Foto: kika23
Toto je recept od mojej babky z Poľska, ale ja som ho trošku upravila a pečiem ho v domácej pekárni. Je to taký sladký Zobraziť celý popisToto je recept od mojej babky z Poľska, ale ja som ho trošku upravila a pečiem ho v domácej pekárni. Je to taký sladký chlebík, je mäkučký ako pierko. Ja ho mám najradšej len tak s masielkom, ale môže sa aj s džemom alebo s medom papať.
Postup
-
1
Heru rozpustíme v mikrovlnke, necháme ochladiť aby nebola horúca!!
-
2
Múku preosejeme.
- 3
Do pekárničky dáme najprv tekuté prísady, potom droždie, cukor a múku.
- 4
Hrozienka dávať netreba. Ja som nemala tak som nedala. A namiesto pomarančovej kôry sa môže použiť aj pomarančová aróma.
- 5
Zapneme pekárničku na program Sladký chlieb, hmotnosť 750, kôrka najsvetlejšia!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
@valeri nie nie vôbec nie je ťažký, je to úplne mäkké