Bublanina Blesk fotorecept

vavanVavan, 46 ročná žena, obec v okrese Nitra, 21. júla 2013 20:12
Ďalšie jej recepty »

Bublanina Blesk (fotorecept)Foto: vavan

viem že je tu 555 receptov na bublaninu tento je trochu odlišný pre všetkých zaneprázdnených

30-35 min
na 170 °C

Suroviny

Tip na Vianoce: Kúpte si prvú knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Plech na pečenie 20x30 vyložíme papierom na pečenie. Múku, cukor, , pudingový prášok , prášok do pečiva zmiešame a mixujeme s elektrickým mixerom po dobu 30 sekúnd.

    Bublanina Blesk (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vajcia a vlažné mlieko spolu zmixujeme.

    Bublanina Blesk (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do pripravených sypkých prísad prilejte olej a polovicu vaječnej zmesi. Mixujeme na nízkej rýchlosti, kým suché prísady nenavlhnú, potom zvýšime rýchlosť a miešame po dobu asi 1 minúty. Za stáleho miešania postupne prilievame zvyšnú vaječnú zmes.

    Bublanina Blesk (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Vyšľahanú zmes vylejeme do plechu ,naukladáme ovocie,ťažšie ovocie ako marhule obalíme vopred v hrubej múke,ja som dala ríbezle ktoré som tiež obalila v hrubej múke ale som vôbec nemusela ostali mi celkom navrchu. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 170 ° C po dobu asi 30 -35minút.Či je už upečené vyskúšame špajdlou ak sa nelepí je upečené,ak sa lepí ešte pečieme

    Bublanina Blesk (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    a piekla som aj na spôsob bábovky v malej bábovkovej forme priemer 22cm

    Bublanina Blesk (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Dobrú chuť

    Bublanina Blesk (fotorecept) - obrázok 6
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist