Foto: vavan
viem že je tu 555 receptov na bublaninu tento je trochu odlišný pre všetkých zaneprázdnených
na 170 °C
Postup
-
1
Plech na pečenie 20x30 vyložíme papierom na pečenie. Múku, cukor, , pudingový prášok , prášok do pečiva zmiešame a mixujeme s elektrickým mixerom po dobu 30 sekúnd.
-
2
Vajcia a vlažné mlieko spolu zmixujeme.
-
3
Do pripravených sypkých prísad prilejte olej a polovicu vaječnej zmesi. Mixujeme na nízkej rýchlosti, kým suché prísady nenavlhnú, potom zvýšime rýchlosť a miešame po dobu asi 1 minúty. Za stáleho miešania postupne prilievame zvyšnú vaječnú zmes.
-
4
Vyšľahanú zmes vylejeme do plechu ,naukladáme ovocie,ťažšie ovocie ako marhule obalíme vopred v hrubej múke,ja som dala ríbezle ktoré som tiež obalila v hrubej múke ale som vôbec nemusela ostali mi celkom navrchu. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 170 ° C po dobu asi 30 -35minút.Či je už upečené vyskúšame špajdlou ak sa nelepí je upečené,ak sa lepí ešte pečieme
-
5
a piekla som aj na spôsob bábovky v malej bábovkovej forme priemer 22cm
-
6
Dobrú chuť
@daniela15 to je na malý plech a vyrastie.@modrykamen keď ju zabalíš
do potravinárskej fólie tak ti v pohode vydrží aj viac dní .To je na malý
plech takže až tak strašne moc toho nie je.A zo stéviou skúsenosti nemám.
fotografie tie tu robia receptu najväčšiu reklamu nie je začo ďakovať teší
ma že sa ti taký obyčajný recept páči.Prajem všetkým príjemný víkend.