Bezlepkový vegánsky makovec

mary81 - bez fotkymary81, 16. októbra 2013
Bezlepkový vegánsky makovec
Foto: mary81
45 minút
na 120 °C

Suroviny

200 g
100 g
1 ks
150 ml
1/2 PL
1/2 PL




Postup

  1. 1

    Vločky zalejeme prevarenou vodou (aby vznikla kašovitá konzistencia), primiešame pomletý mak, stredne veľký banán a ostatné suroviny

  2. 2

    Cesto vylejeme na vymastený (kokosovým olejom) plech a pečieme zhruba 3/4 hodinu pri 120 stupnoch

  3. 3

    Kto chce môže pridať do cesta sušené ovocie/orechy..alebo po upečení potrieť lekvárom/čokoládou..:)

Diskusia k receptu

elixir
To je krásne :) U nás sa mak neje, avšak viem si to predstaviť aj s kokosom... mňam :)
pipnat
keby som použila vločky ovsené, maslo a mlieko obyčajné?...či to už je iný recept?:)
violi
Podla mna sa kludne moze naradit sojove mlieko za obycajne, a psenove vlocky za ovsene, ide len o to, ze potom to (koli tomu mlieku) nebude vegansky recept :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia