Banánová zmrzlina fotorecept

egreska - fotkaegreska, 31. júla 2010
Banánová zmrzlina  (fotorecept)
Foto: egreska
2
porcie

Suroviny

2 ks




Postup

  1. 1

    Banany nakrajame na kolieska ,dame na tanierik a odložíme do mrazničky na 2-3 hodinky.

    Banánová zmrzlina  (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Zmrazene hodíme do mixera .

    Banánová zmrzlina  (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Zmixujeme na hladký krém a hned podavame .Možete poliat karamelom,ozdobit praženým kokosom a medom,struhanou čokoladou...čím len chcete.Nemá chybu !!

    Banánová zmrzlina  (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

evusik
waw, aké jednoduché a zrejme aj dobré :-)
zdezda
:-))) no supeeer a teraz majú aj lacné banány, v Kauflande :-)))
tinca
@egreska zajtra vyskúšam a polejem javorovým sirupom, dostala som na narodky pravý kanadský.
dobizu
@egreska , vďaka za recept, to môžu aj bezlepkáči, už som ho kdesi čítala, ale nejako som tomu neverila, ale tie tvoje fotografie ma presvedčili!!! Normálne cítim jej chuť na jazyku! Vyskúšam...
alexdidi
super...už som predtým niekde čítala, že porezané banány dať do mrazáku a potom už len mixovať s mliekom a kokteil je hotový...neverila som však, myslela som si, že banány sčernejú...nuž, ale že sa dajú takto vymixovať do krému...úžasné...teraz už verím a aj vyskúšam, samozrejme....
tatranka
Príma recept.Vyskúšam a zajtra servírujem.Čakám syna s rodinou s dovolenky.Bude prekvapenie.
olinka12
Jéj parada mám tu vnučky na prázdninách už aj dávam banány do mrazničky sú také malé mlsníčky isto ich poteším .Dobrý nápad ďakujem.
hamana
NO @egre ška vyborné. Moje vnučky a vnuk sa budu tešiť moje pravnučatko ešte je malé ale ked dorastie tak aj ono. .A ake jednoduche. Ďakujem
hamana
@egre ška. Ešte dodávam mám v zahrade kresné egreše červené aj zalené príd si odtrhnuť.
evanaaa
Páči sa mi to, bude to fajnové a tinca, aj ja mám pravý canadský javorový sirup, ešte nenačatý, aj toping z lesného ovocia. Mali aj z pravej vanilky, škoda že som ho nekúpila ( v Lidli ).
egreska
@hamana rada by som prišla na egreše,lebo tie naše nam odobali vtačiky ,nezostalo nič...@evanaaa s javorovým sirupom to bude dokonalé !!! @aroooo neviem presne ale myslím že z ineho ovocia by sa urobila len ovocna dren ,nie takýto krasny hladky krem,ževraj toto dokažu len banany a to vdaka vysokemu obsahu cukru..
yana
Maple sirup nie je zly, ale zase az taky zazrak to nie je. Takato bananova zmrzlina je prava vitarianska a ked do toho hodite este za hrst jahod alebo malin a rozmixujete s tym, to uz je len parada.
mamina2
a mozem tu zmrzku spravit vo vacsom mnozstve a co sa nezje dat do mrazaku ?? myslim tak do druheho dna...??
egreska
@mamina možeš, len potom ju treba vybrat par minut skor z mrazaku aby sa trošku zvolnila.
abul
@egre ška, banánová zmrzlina " Nemá chybu !! "
Rozmixovala som mrazené banány s mrazenými červenými ríbezľami
@yana - to bola naozaj paráda.
pumaamravec
prave jem tuto tvoju zmrzlinku, je naozaj dobra, ale rozmixovat mi ju trvalo dost dlho:) asi mam prlis silny mrazak a banany boli moc silno zmrznute:D je to vlastne take zmrznute bananove pyre:D
prdelinka
mne to tiez neslo rozmixovat lebo som na ne zabudla a nechala ich tam cez noc.dala som tam teda smotanu na slahanie,jeden vanilkovy cukor a mnamka je na svete :)))
michsamant
@egreska bude sa mi to myslis zle mixovat, ak ich dam do mraznicky na celu noc? Potrebujem uz s nimi nieco urobit, lebo sa bojim ze do rana v tom teple uz nebudu dobre.
egreska
Myslím ,že by to nemal byt problém ,ved ich potom možeš vybrat a chvilku nechat von až potom mixovat..vyskušaj..
michsamant
No nakonec som to tam nechala 2 hodinky a rozmixovala, ale asi to bolo malo, lebo sa topili rychlo. Nevadi, bolo to mnam pouzila som take malicke sladke banany. Dakujem za recept, zmrzlina je uz zjedena :)