Banánová mňamka

diabambulka - fotkadiabambulka, 9. januára 2011
5
porcií
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
2 ks
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Ponorným mixérom rozmixujeme banány na kašu pridáme do vyšľahanej šľahačky spolu s vanilkovým a práškovým cukrom a pochúťkovou smotanou. Všetko spolu dobre premiešame a servírujeme. Ozdobíme podľa vlasnej fantázie a posypeme mletou škoricou( nemusí byť ).

  2. 2

    Dobrú chuť:-)))

Diskusia k receptu

orchidea
Nepochybne výborné! Chcem však pochváliť tvoju šikovnosť, si mladá žena a už si toľko dobrých a krásne nafotených receptov pridala, rada si ich ukladám a samozrejme aj skúšam a zatiaľ ma nesklamali. Len tak ďalej, želám ti veľa inšpirácii a chuti do varenia a pečenia , aby sme sa mohli tešiť z tvojich receptov aj tento rok.
danculka
ukladám , dá sa rýchlo pripraviť na pohostenie..ukladám..
evanaaa
Zasa ďalšia pochúťka s banánov, tuším si budem musieť zajtra kúpiť nejaké to kilečko.
diabambulka
orchidea aj všetci ostaní, veľmi ste ma potešili, ďakujem za kompliment, veľmi potešil a vyčaril mi úsmev:-))) budem sa snažiť obohatiť ešte našu obľúbenú stránku nejakými mňamkovými receptíkmi:-)
marikasu
Super receptík, suroviny sú stále poruke, takže stačí chvíľka a rýchle pohostenie je na stole. @julica nie každý má rád dezerty s kávou a určite by nebol vhodný pre deti :)
diabambulka
julica, Ďakujem za typ, ja som kafemaniak, pre deti dám zvlášť a dospelý určite ocenia banánovo-kávovú mňamku:-)))
talia
Ja robym to iste,ale nadavam pochutkovu smotanu,ale mäkky tvaroh vyskušajte vyborne.
marta3004
aj ja to robím s tvarohom a s pochúťkovou smotanou,nepoužívam šľahačkovú smotanu,ale tá to nepokazí,vyskúšam aj takto,dík....
jarunka
Velmi rychla dobrota. Vyskusam to tiez aj s tvarohom. znie to velmi dobre.
megginr
skuste banan rozmixovat s bielym jogurtom, alebo jemne sladenym bielym jogurtom a do toho pridajte za cajovu lyzicku lanovych semiacok, mnam! ;)
alex100
Práve teraz mám navyše šľahačku takže už idem na to. Super.