Zbožňujem tento likér, ale originál je dosť drahý a takto ma to aspoň víde o čosi lacnejšie.
Postup
-
1
Salko dáme variť cca 2 hod., ja som si to skrátila na hodinu a pol a stačilo, dokonca sa mi trošku prihorelo. Potom necháme vychladiť.
- 2
Uvaríme si puding, pridáme vanilkový cukor. Tiež necháme vychladiť ale miešame aby sa nám neutvorila kožka.
- 3
Nakoniec do pudingu pridáme skaramelizované salko, rum a nakoniec smotanu. Zmiešame aby sa to pekne spojilo a hotovo. Necháme odstáť 12 hodín a môžme si povečeroch pochutnávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pockam si, kym doplnis potrebne udaje, ako je percento smotany, mlieka ap. V zivote som pila len raz tento napoj, chutilo mi. :-)
Baileys je z Irskej whisky , smotany, kavy a cokolady atd..