« Máj |
Jún 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Jednoduchý tip: Šľahané maslo, ľahký spôsob, ako aj obyčajné jedlo premeniť na luxusnú pochúťku
Maslo je stálica v každej kuchyni. Ale vedeli ste, že existuje jeho nadýchanejšia a ešte chutnejšia verzia?
Z grilu aj z rúry: 11x variabilné hydinové špízy. Čo si ponapichujete, to budete mať
Je to trocha babračka, ale výsledok určite bude stáť zato.
Stručne a jasne: Ryžové, sklenené, udon, ramen či soba... Vyznáte sa v ázijských rezancoch?
Ázijské bistrá a reštaurácie, ale aj obchody, ponúkajú viacero druhov cestovinových rezancov. Viete, aký je v nich rozdiel a ako sa používajú?
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: