« Marec |
Apríl 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
Aj tomu najjednoduchšiemu koláčiku dodá vítaný svieži akcent poleva alebo krém z kyslej smotany.
Majú miesto na tanieri: Vyhadzujete ich a pritom obsahujú kopec vitamínov. Toto sú tipy, ako v kuchyni využiť listy z reďkoviek
Fascinujú nás ich červené hlavičky a listy väčšinou končia v odpadkoch, pretože skrátka nevieme, čo s nimi.
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
Prívarok s kyslým akcentom je výborným spoločníkom k mäsu či údenine, ale takto pripravené zemiaky budú chutiť aj s obyčajným vajíčkom.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: