Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
výborné ľahké jedlá z morčaciny. Pripravil ich aj Tomáš Zapletal, šéfkuchár
reštaurácie Zorno v Lozorne. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Morka na tanieri
v Pravde v piatok 2. 3. 2018
Naučte sa pripraviť:
- Vykostené stehno s hubovo-tekvicovou plnkou- Morčaciu roládu s olivami
- Stehno na zelenine s brusnicovou omáčkou
- Plnené závitky na šošovicovom pyré
- Morčaciu pečeň na tekvicovom pyré
- Pečené stehno s hríbovým ragú
- Pečené krídlo na gratinovaných zemiakoch
- Konfitovaný krk na cícerovej kaši
- Pomarančovo-cesnakové prsičká s mangovým čatní
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku