Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 4. februára na 16-tich stranách. V hlavnej téme prináša prináša recepty na to, ako si doma pripraviť lukulské hody.
V rubrike Majstri varešky predstaví svoje štyri obľúbené recepty Jardo Židek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank v Bratislave. Rubrika Sezóna sa venuje pomelu, ovociu, ktoré má veľký potenciál najmä v zime. A ďalšia, Vyznáte sa, prináša návod, ako pripraviť (nielen) k Valentínovi špeciálnu valentínsku rybu, ktorú je vyhľadávanou lahôdkou.
Nechýba ani pravidelný gastroslovníček, praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha upiekla finalistka Pečie celé Slovensko Katarína Novotová makové uzlíky.
Lukulské hody na doma pripravil Róbert Hudák, executive chef Premiumstars Hotels.
Naučte sa pripraviť:
- Burratu s cherry paradajkami- Paradajkovú polievku s parmezánovou zmrzlinou
- Kulajdu so zeleninovými čipsami
- Teľacie líčka so zemiakovými gnocchi
- Jelení guláš s cisárskym trhancom
- Kuracie supreme s pohánkou a hráškovým pyré
- Bažanta s krémovým rizotom
- Lasagne
- Jablkový koláč so škoricovou zmrzlinou
- Medový krémeš
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 4. februára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku