Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Už v piatok 20. novembra k vám príde magazín Varecha opäť na 16-tich stranách. Jeseň je aj časom diviny, tak vám Varecha ponúkne zaujímavé recepty, ako pripraviť túto, stále vzácnu surovinu na našich stoloch. V rubrike Majstri varešky sa bude aspoň v kuchyni cestovať. Majiteľ
reštaurácie Ashoka Akshay Kumar Dixit predstaví jedlá, ktoré sú populárne v Indii, ale dajú sa ľahko pripraviť aj u nás.
Nebudú chýbať ani praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk a z TV Varecha rozhovor s moderátorkou Verou Wisterovou a jej recept na fašírky, ktoré chutia jej deťom.
Pochúťky z lesa pripravil Peter Holec, šéfkuchár hotela Zochova chata v Modre - Piesku.
Naučte sa pripraviť:
- Bažantí vývar so zeleninou, s frkacúlami a mäsom
- Divinovú paštétu
- Bažantie prsia s cviklovými rezancami
- Jelení chrbát s višňovo-čokoládovou omáčkou
- Divinové ragú na červenom víne s koreňovou zeleninou
- Sviečkovú na smotane z diviačieho stehna so žemľovou knedľou
- Jager guláš (Jagerek)
- Guláš z mladého srnca na červenom víne s brusnicami
- Jelenie stehno na slanine
- a ďalšie dobroty
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 20. novembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku