Neváhajte a vyskúšajte recepty na dobroty s hubami a z húb. Tentoraz to budú lahôdky, ktoré pripravil aj Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš z Grand hotela Praha v Tatranskej Lomnici. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Hubová kuchárka v Pravde v piatok 7. 11. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Dubákovú terinku na tekvicovom pyré
- Kuriatkové ragú na hrianke s roštenkou
- Kuraciu balontínku s hríbovým fášom
- Smrčkové krupoto s paprikou a oštiepkom
- Zapekané rýdziky na kaši z fialových zemiakov
- Pirohy s dubákovo-špenátovou plnkou
- Bedľu v cestíčku na šošovicovom pyré
- Dubákový krém s pažítkovou penou
- Trilógiu lesných húb so strúhanými zemiakmi
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku